Surinam Airways sponsort Keniaanse atleten

2

Surinam Airways sponsort dit jaar twee Keniaanse marathonatleten die zullen deelnemen aan de Suriname Marathon. Dit evenement wordt georganiseerd op zaterdag 17 november 2007 in Paramaribo. Met het laten meedoen van deze twee topatleten wil Surinam Airways de Suriname Marathon een internationaal karakter geven. Dat meldt dehardloopkrant.com.

Surinam Airways hoopt dat de Suriname Marathon hierdoor meer internationale aandacht zal krijgen, waardoor er in de komende jaren uit diverse werelddelen marathonlopers en ook bezoekers naar Suriname zullen komen. Dit zal volgens Ewald Henshuijs, General Manager Surinam Airways, bijdragen aan een verdere groei van het toerisme.

Een twaalf man sterke delegatie vertrekt vandaag (zondag 11 november) vanuit Schiphol naar Paramaribo onder leiding van de in Nederland woonachtige Surinamer Mike Lie A Lien. De Suriname Marathon zal zaterdag 17 november om 17.30 uur starten vanuit het André Kamperveen Stadion in Paramaribo. De co-sponsoren van de atleten Kipchumba en Mutai zijn Educa Reizen, gevestigd in Capelle a/d IJssel en Planet Travel, welke zijn zetel heeft in Diepenbeek, België.


2 REACTIES

  1. Prima idee om atleten van een internationaal niveau te betrekken bij deze loop.alleen moet het ook duidelijk zijn dat men op de prijzen pot afkomt.en in europa praten we al gauw over 100.000 euro”s.hoe groot is de surinaamse pot?????????????????


    Maak melding

  2. Hebben die atleten reeds een veilige plek gevonden om te overnachten en het veilig stellen van hun geld, GSM, sieraden, enz, enz. Ohja, was ik bijna vergeten, een kogelwerend vest meenemen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.