donderdag, mei 30, 2024
HomeNieuws uit NederlandTopclubs melden zich voor Royston Drenthe

Topclubs melden zich voor Royston Drenthe

-

Does Travel - naar Suriname

Feyenoord gaat serieus rekening houden met een vertrek van Royston Drenthe. Volgens het Algemeen Dagblad hebben naast Real Madrid, dat zich eerder deze week officieel meldde bij de Rotterdamse club, ook Chelsea, FC Barcelona en een Italiaanse topclub zich gemeld bij De Kuip voor de speler.

De topclub uit de Serie A zou niet nader genoemd worden. Overigens zou zaakwaarnemer Wasiman de onderhandelingen met Real Madrid hebben opgeschort tot de vakantie van Drenthe voorbij is. Tegelijkertijd onderhandelt Feyenoord nog met Real, maar de prijs die voor Drenthe gevaagd wordt schrikt Real af.

Feyenoord wil 12 miljoen euro incasseren voor de revelatie van het jeugd-EK, terwijl het eerste bod van Real Madrid 7 miljoen euro bedraagt. Het verschil is zo groot, dat een akkoord ver weg lijkt meldt Telesport.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Daar gaan we de dan weer!Weereens zien de de gevestigde voetbal “bobo,”(lees Bassie,cruyff enz)het niet waar het echte talent zit in ned.Kijk maar weer welke clubs zitten te springen om ,helaas, voor de verdonkies cq de rest v/dVVD troep, om donker talent.Weer aangetoond :black has all qualities ! thank you!Hij past niet in je speelplan he Van Basten?Zal wel niet ,want hij is weereens te donker,net Clarence maar ja VOETBAL KWALITEIT THATS IT!!


  Maak melding
 2. Goed zo Drenthe,
  Als het Messi lukt bij Barcelona zal het jou vast en zeker ook lukken bij Real Madrid. Voetballen in een echte metropool waarin je naast spanjaard cultuur ook je eigen cultuur mag koesteren. Real Madrid is groot geworden dankzij buitenlandse spelers, dus weten ze daar hoe ze om moeten gaan met andere culturen. In dat soort clubs is er één dominante cultuur en dat is de voetbalcultuur of beter gezegd de kwaliteit van het voetbal. Toen van persie naar arsenal ging was het de gewoonste zaak van de wereld. Maar als een jonge allochtoon die stap maakt dan worden er argumenten opgevoerd waarom het nog niet kan (zie ene Pepper). Taj horie liebie deh


  Maak melding
 3. Als deze jongen nog 1 of 2 jaartjes bij Feyenoord blijft kan hij nog veel meer waard worden als hij de kans krijgt onder de nieuwe trainer.Alhoewel deze trainer bekend staat dat talentvolle spelers geen kans krijgen, zou Drenthe het zekere voor het onzekere moeten en vertrekken naar het buitenland waar heel veel interesse is bij de grote clubs.
  Succes ermee!!


  Maak melding
 4. de kansen zullen niet altijd zijn neem je kans nu mieboi je bent in vorm. je heb je in de kijker gespeeld.en je bent fit. volgend jaar ben je miosschien niet zo in vorm denk aan concurrentie blessure enz de eerste klap is een daalder waard. kies voor gymnasium en ga weg bij de vmbo. doit doe het


  Maak melding
 5. Goed zo, ga maar lekker weg, je verdiend sowieso beter en je wordt niet gewaardeerd, jullie niveau Surinaamse spelers zijn alleen maar goed om die witte mannen aan de prijzen te helpen waarna ze jullie weer de grond in boren.

  Kijk maar jullie eigen trainer die Foppe na de overwinning dankzij jullie op de EK.

  In NL kom je toch niet helemaal aan de top waar je wel hoort, ze laten je klimmen en dan laten ze je als een baksteen vallen.

  Neem al die andere donkere spelers met je mee naar het buitenland die in die EK team zaten.

  Leuk dat je voor je vakantie naar “huis” bent gegaan en hopelijk lukt het Boogarde om een Surinaamse Elftal te vormen en dat jij erbij zit.


  Maak melding
 6. Drenthe vergelijken met Messi? Dat is als Babel vergelijken met Ronaldinho: klopt niet.

  Van Persie was afgeserveerd door Feyenoord als ‘onhandelbaar’ en mocht dankbaar vertrekken. Daar kraaide toendertijd inderdaad geen haan naar omdat er niet echt werd vertrouwd in zijn volwassenheid. Dat heeft niks te maken met zijn kleurtje of gebrek daaraan.

  Quincy Owusu-Abeyie (Ghanees van oorsprong) vertrok voor de zelfde reden ook naar Arsenal. Supertalent dat daarna helaas voor het geld van Moskou koos en prompt niet meer werd geselecteerd: jammer, maar terecht.

  Drenthe moet lekker bij Feyenoord blijven, hij is nu al de held van het Legioen, en groot deel van voetballiefhebbend nederland, mijzelf incluis. Publiekslieveling word je niet zomaar.


  Maak melding
 7. Hey kaas Drenthe moet weg en hij moet al die buitenlandse jongens die meededen aan het WK met Oranje meenemen.

  Wat publiekslieveling??Wat nou held van het legioen??

  Zn eigen trainer heeft die man laten vallen als een baksteen net als die andere surinaamse jongens omdat die met een vlag van Suriname rond liep.

  Die jongens moeten voor het Surinaamse Elftal gaan spelen als het Boogarde lukt om die team te vormen.

  Wij zullen ze altijd waarderen om hun spel en niet de grond inboren als ze bv 1x een penalty missen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES