Deborah Gravenstijn in EK-judoselectie

2

Deborah Gravenstijn, de Nederlandse judoka van Surinaamse komaf, is door bondscoach Marjolein van Unen opgenomen in de Nederlandse judoselectie, die van 6 tot en met 8 april zal meedoen aan het Europees Kampioenschap in Belgrado.

De 32-jarige judoka, in het dagelijks leven eerste luitenant bij de luchtmacht, doet mee in de klasse tot 57 kilogram. Gravenstijn maakte begin maart haar rentree op de judomat bij de wereldbekerwedstrijd in Praag.

De comeback volgde na twee operaties en was haar eerste wedstrijd in anderhalf jaar. In Praag slaagde ze er niet in haar eerste partij te winnen. Ook in de herkansingen wist ze niet te winnen en werd ze uitgeschakeld.


2 REACTIES

 1. Heel veel succes voor Deborah. Naar Suriname toe zal bij winst of verlies niet veel te halen zijn.

  Als zij verliest zal ze wellicht als de Surinaamse Debra worden betiteld en bij winst natuurlijk de Nederlandse.


  Maak melding

 2. Ga er voor! Ik volg je al jaren en weet dat je potentie hebt het maximale te behalen.

  Toch een advies!
  Ik zie je al jaren vechten op de mat.
  Wanneer je op de judomat bent, vind ik dat je vaak tegen je eigen ik vecht.Je eigen persoon, je eigen ik is vaak de tegenstander, die het van je wint.Iets in het innerlijke blijkt,naar mijn mening, niet in harmonie met je doen te zijn.Wat dat veroorzaakt weet ik niet, maar kijk eens daarna.
  Nogmaals: Je hebt de potentie om het maximale in de sport te behalen.Ga daarvoor!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.