dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSurinaamse comedian Roué Verveer klaar voor TV

Surinaamse comedian Roué Verveer klaar voor TV

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse comedian Roué Verveer was afgelopen zaterdag te zien in de uitzending R.I.P, een speciaal voor TV gemaakte compilatie van zijn theatershows ‘Uit het Niets’ en ‘Eigen Vermogen.’ Zijn manager Peter Rijsewijk is volgens Mediacourant.nl ‘heel erg trots’ dat Verveer het heeft weten te schoppen tot de door de Vara geselecteerde groep cabaretiers.

Roué’s vorige management had al eerder geprobeerd hem op TV te krijgen maar toen vonden ze bij de VARA dat hij nog meer moest groeien. De Vara legt de lat voor de cabaretuitzendingen hoog zegt hoofd amusement Kathleen Warners. Volgens haar zijn ze meerdere keren naar zijn huidige show gaan kijken om te zien of hij er klaar voor is.

De conclusie was duidelijk: dit was het juiste moment. De uitzending van Roué Verveer werd door 435.000 mensen bekeken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Heel verfrissend de show en heb met volle teugen genoten; heel wat beter dan de krachttermen die sommigen denken te moeten bezigen om lollig te zijn. Ga zo door Roue!


  Maak melding
 2. Ik vond Roue inderdaad ook heel amusant.Ik hoop dat hij zich verder ontwikkelt.

  Een show zonder krachttermen is voor mijn dochtertje van 5 jaar en zoontje van 7 jaaropvoedkundig zeker POSITIEF !Een boodschap voor andere surinaamse comedians !! ??


  Maak melding
 3. 27 januari 2007 Ned 3—-

  Vara 22.30 uur Roue Verveer: R.I.P

  Grappen over Negers,

  Antillianen vs Surinamers haat zaaien….

  En dit voor de witte man. Hij is dan de echte neger, want zoals hij zelfs liet zien doet het woord neger doet hem niets….


  Maak melding
 4. Ik zou zeggen Roue ga zo door jongen en maak t beste van. Als sranangman is het je van harte gegund en mi booi ” IEM SABI ” sang Gado doe a reti troe!(wat god doet is wel gedaan)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES