zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArgentijn spoorloos na vrijlating in Suriname

Argentijn spoorloos na vrijlating in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 29 jan – De Argentijn Lain Silveyra Perdriel blijkt na zijn vrijlating door de Surinaamse justitie in 2005, spoorloos verdwenen te zijn. Dit meldt de Ware Tijd. Familieleden die in Suriname zijn aangekomen, zeggen sinds 2002 geen contact meer te hebben gehad met Lain. Hij is officieel voor het laatst gesignaleerd in Nickerie, waar hij kort door de politie was aangehouden.

Hij werd weer vrijgelaten toen vanuit Paramaribo bericht werd dat aanhouding niet nodig was. Lain Silveyra Perdriel was voordien aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de Maratakka-durgszaak. Er kon echter niet voldoende bewijs verzameld worden. De familie is via krantenberichten op internet op de hoogte gesteld van zijn verblijf in Suriname.

Moeder Margarita Gonzales del Solar en zus Celina Silveyra Perdriel hebben intussen een gesprek gevoerd met officier van justitie Carmen Rasam, die in de zaak heeft opgetreden als openbare aanklager. Volgens Rasam maakte Silveyra Perdriel destijds een vrij verwarde indruk. Dit wordt bevestigd door de familie die zegt dat hij vaker gedurende lange periodes wegbleef van huis.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

1 REACTIE
  1. Hira, wat heb je met die man gedaan, moest hij ook kiezen tussen het pilletje en het touwtje en ligt hij ergens ver omdat Su, zo groot is.
    Gratis crematie kan ook vanwege je contacten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES