woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFacelift voor Latin & Caribbean Magazine Pleasure

Facelift voor Latin & Caribbean Magazine Pleasure

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het populaire Latin & Caribbean Magazine ‘Pleasure’ heeft een complete restyling achter de rug. Het hele team heeft zich keihard ingezet om in 2007 een opgefriste Pleasure aan haar lezers te bieden. Zowel qua formaat, papierkwaliteit, vormgeving als indeling en content zijn verregaande veranderingen doorgevoerd meldt de redactie.

‘Pleasure’, één van de bekendste printmedia onder Surinamers, houdt met de uitgaansagenda haar trouwe lezers al 23 jaar op de hoogte van de beste Antilliaanse, Surinaamse, Latin & Caribbean, hindipop en reggae-evenementen.

Na maandenlange voorbereidingen wordt deze week de eerste editie van de Pleasure in nieuwe stijl gepresenteerd. De grootste verandering betreft het formaat en de papierkwaliteit. Gekozen is voor een handzamer formaat met meer body en een semi-glossy ‘vibe’.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES