donderdag, april 11, 2024
HomeNieuws uit NederlandEdson Braafheid wellicht naar Anderlecht

Edson Braafheid wellicht naar Anderlecht

-

Does Travel - naar Suriname

De in Paramaribo geboren voetballer Edson Braafheid staat in de belangstelling van Anderlecht. De 23-jarige linksachter is bij FC Utrecht aan de laatste maanden van zijn contract bezig en kan komende zomer transfervrij vertrekken.

Doordat zijn contract op het einde van het seizoen afloopt is Edson Braafheid straks in januari financieel zeer interessant voor geïnteresseerde clubs. Anderlecht zou de linkervleugelverdediger graag naar Brussel halen, maar zou dat toch pas volgende zomer doen.

Anderlecht heeft met Ajax, Feyenoord en FC Twente echter wel concurrentie in de strijd om de handtekening van Braafheid schrijft De Voetbalkrant. De Surinaamse verdediger zelf heeft nog geen beslissing genomen over zijn eventuele toekomstige werkgever en houdt voorlopig al zijn opties open.

Braafheid speelde voor JOS alvorens hij in de opleiding van FC Utrecht terecht kwam. Hij debuteerde in het eerste elftal van FC Utrecht in het seizoen 2003/2004 en speelde dat seizoen 13 wedstrijden. Sinds 2004 is hij een vaste waarde bij de club uit de Domstad. Braafheid heeft nog een contract tot 2007 bij FC Utrecht.

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES