Verslag Kerst in Suriname

1

Het jaarlijks kerstconcert van de politiekappel, werd afgelopen woensdag gehouden in een overvolle ANS. De koren Maranatha, Hope and Togetherness en Voices In Praises werkten mee aan deze fantastische avond. Ook o.a. Conchita Berggraaf, Brian Bijlhout, Denise Jannah en Laurens Gudge waren op deze avond te bewonderen. De foto’s ziet u hieronder.

Het filmpje geeft een beeld van de meeste Surinaamse kerken op Kerstnacht. Om de geboorte van Jezus Christus te gedenken waren de kerkdiensten goed bezocht, dit in tegenstelling tot andere dagen. In tal van kerken was er onvoldoende plaats voor de goed opgekomen menigte. Velen in ons land luidden op deze wijze het Kerstfeest in:

Kerst in Suriname
Kerst in Suriname
Kerst in Suriname
Kerst in Suriname
Kerst in Suriname
Kerst in Suriname
Kerst in Suriname
Kerst in Suriname
Kerst in Suriname
Kerst in Suriname


1 REACTIE

  1. Ik vind het goed om te lezen dat er zoveel mensen naar de kerk zijn gegaan met de kerst. Op het discussieforum van Waterkant stond er namelijk een bericht dat steeds minder Surinamers naar de kerk gaan. Gelukkig is het zo dat iedereen zulke dingen zelf mag bepalen. Maar ik denk dat Suriname God hard nodig heeft. Want ik lees veel goede dingen en ik zie veel mooie fotos van evenementen in Suriname . maar we lezen ook veel verontrustende berichten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.