woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit NederlandClarence Seedorf weer in Nederlands elftal

Clarence Seedorf weer in Nederlands elftal

-

Does Travel - naar Suriname

Na twee jaar afwezigheid bestaat de mogelijkheid dat Clarence Seedorf volgende maand weer zijn rentree zal maken bij het Nederlands elftal. Dit valt op te maken uit zijn verklaringen zondag in een interview met de NOS, schrijft Voetbalzone.nl.

Toen het onderwerp Oranje ter sprake kwam liet de Surinaamse middenvelder van AC Milan met een brede glimlach op zijn gezicht weten dat er ‘iets positiefs’ zal gebeuren.“Het is nu echter niet het moment om daar op in te gaan. Over een paar weken kan ik wat meer zeggen. Ik heb het Nederlands elftal nooit uit mijn hoofd gezet, het is bepalend voor mijn carrière” meldt de site.

Op 15 november staat de oefeninterland met Engeland in de Amsterdam ArenA op het programma. Overigens ontkende KNVB-perschef Kees Jansma dat de 77-voudig international een gesprek heeft gevoerd met bondscoach Marco van Basten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

37 REACTIES
 1. Clarence,

  Niet voor het Nederlands Elftal gaan spelen onder het bewind van Marco van Basten.
  Hij heeft je zo lang genegeerd, nu moet jij hem negeren.

  Anil.


  Maak melding
 2. Clarence, als je weer gevraagd wordt voor het nederlands elftal doe dan alsjeblieft alsof je zal toehappen en stuur ze vervolgens voor de complete pers naar hun moer.
  Als je de fout maakt om te gaan spelen, wordt je toch meteen bij de eerste de beste kleine fout door van Basten en alle hollanders door het slijk gehaald. Ook de fouten van alle snijdertjes en heslingaatjes enz zullen ze op je afschuiven.
  NIET DOEN!!
  (dit advies geldt natuurlijk ook voor Davids, Kluivert en omdat ik geen racist ben voor mijn part ook voor van Bommel en van Nistelrooij.)


  Maak melding
 3. Clarence, niet doen!!!! Valt geen eer te behalen. Wij genieten van jou tijdens de CL wedstrijden en wedstrijden uit de Serie A. Je bent SURINAMER en hebt een “JE-JE”. Hou die HOOG!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 4. Clarence, niet doen. Ze zijn op zoek naar een pispaal. Je geeft 1 foute pas, dan ben je weer het slemiel. Van Basten heeft jou publiekelijk vernederd door te stellen dat je geen grote spelen ben. Hij vergeleek jou met Niekie Hofs en nog een paar amateur voetballers. Nogmaals Clarence, niet doen.

  kolebri


  Maak melding
 5. Het kalf, lees nederlands elftal, is bijna verdronken, dus moet de put snel gedempt worden en mag Clarence Seedorf dus weer opdraven.
  Zo zal Marco van Basten nog meer zogenaamde ‘oudjes’ oproepen.
  Hoogmoed komt altijd voor ten val!
  Ik sluit mij daarom aan bij de mening van
  niet doen.


  Maak melding
 6. HE CLERANCE jongen als je dit doe,ben je erger dan het vuil onder m,n voordeur mat .
  kom op jongoe je heb toch een ziel,wang boeng JEJE die e ja joe .
  Wat moeten ze nog meer met je doen alvoor je het begrijpt .
  Na tranga nomo joe boeba tranga so .
  Man je heb al alles meegemaakt in je VB carrierre .hou nou de eer aan je zelf ,laat die gasten met hun johan cruif clubje we zullen zien waar en hoever ze komen .


  Maak melding
 7. Ik heb meer bewondering voor van Bommel die weigert om onder van Basten als coach van het nationaal elftal te gaan voetballen . Seedorf kan daar een voorbeeld aannemen na al die vernederingen die hij heeft moeten doorstaan ….


  Maak melding
 8. Clarence,

  Dit kan natuurlijk twee kanten op gaan.Of je doet het en bij het minste falen wordt je er op afgerekend.Of je doet het wel en je geeft een flinke draai aan het Oranje team in positieve zin en wij delen mee met jou daden.
  Of je behoud je TROTS en je doet het niet.Aangezien jij een voetbalheld ben ,zou ik zeggen doe het wel,want het leven gaat weer verder.Jij bent uiteindelijk de winnaar.


  Maak melding
 9. Clarence jongen niet doen mie boi,neem een voorbeeld aan V.Bommel hij is tenminste een VENT met pit,bedankte regireus voor Oranje,nadat vBasten hem , onterecht, had gepasseerd.Btw,je hebt je sporen verdiend bij het Nederlands elftal edoch wordt je steeds met de grond gelijk gemaakt,bakra`s vergeten altijd de goede dingen en houden de slechte of in jou geval de foutjes permanent in hun geheugen. Dus jongen bedank feestelijk voor de uitnodiging en ga door met je smakelijk spel bij AC MILAN.


  Maak melding
 10. Clarence, je bent een verstandige man dus trap niet in de val van johan cruyff en van basten. Ze zullen alles doen om de pers van hun gelijk te overtuigen dat je ten onrechte niet geselecteerd bent in het verleden. Ze zullen het gewoon vinden als je 3 keren beter bent dan sneijders, maar ze zullen luid gniffelen als je dit wrakke nederlands 11-tal niet beter kan laten voetballen.
  Tanjie foe boeng mie matie na codja


  Maak melding
 11. clarence seedorf,ik vind het moedig van jou, om te willen uitkomen voor het ned, maar of dat nu verstandig is, daar twijfel ik aan.marco van basten is nooit echt ,n fan van je geweest, noch voor davids, kluifert.van bommel of van nistelrooi, laatstaan voor jou.hij heeft met johan/crijff , jullie laten barsten, omdat hij vond, dat jullie niet goedgenoeg waren. waarom zou je dan nu deel willen uitmaken, van dit selectie, van van basten.mijn advies is, laat hem nu ook maar barsten. besteed je tijd, aan je gezin, of aan andere bezigheden.bokka


  Maak melding
 12. Ik ben het roerend met Anil eens.
  Alle fouten wat de Hollandse jongens maakten werd en word met de mantel der liefde bedekt, alles wat de surinaamse jongens fout doen en deden wordt altijd onder een vergrootglas gelegd, dingen die bij de Hollanders niet relevant is, zijn bij de Surinamers wel relevant, privé, wat ze kopen, waar ze hun geld in investeren etc.
  Ik kan mij niet voorstellen dat wij die er zo ver van af zitten het zien en de jongens zelf niet, ongelooflijk!

  Zelfs toen kluivert het nog goed deed in het nederlands elftal wist ik dat er een tijd zou komen van jongens als V.Nistelrooij, Sneijder, van der Vaart etc. en dat de jongens Kluivert,Davids, Seedorf op een heel onwaardige manier bij het grof vuil gezet zouden worden.
  Je hoeft ze niet op een voetstuk te zetten maar een beetje waardering was op z’n plaats geweest.
  Ik denk dat ik met jou en vele Surinamers deze zelfde mening delen.
  Maar goed, wat heeft dit eigenlijk voor zin.
  Het woord van de allochtoon is hier in dit land geen stuiver waard, en helemaal als Davids,Seedorf,Kluivert toch weer komen opdraven als ze worden opgeroepen, wie is er hier gek.


  Maak melding
 13. clarence gewoon het spelletje mee spelen zoals ons geleerd is en op de dag van spelen niet verschijnen ha ha ha wie pakt wie, en trouwens orangje was mooi toen die zwart was,weten jullie het nog? dus .


  Maak melding
 14. Go A Head Clarence, doe maar weer je uiterste best om je grootste Fan weer in tranen te verdrinken.
  Even voorop gesteld: Als jij nu word uitgenodigd, dan heb jij je pesoonlijke vendetta gewonnen, punt!!

  Maar….. jij weet als geen ander wie het hardst huilde en jou het meest smeekte te stoppen bij dit clubje, nadat je voor de zoveelste keer weer werd veroordeeld door het negatieve nederlandse publiek, die het jou nog steeds kwalijk neemt dat je ooit een strafschop in Turkeye mistte; eentje die niemand durfde te nemen,
  maar dat F de B.(nee, we noemen geen namen) er 3!!! in een wedstrijd mistte………. ach, wie hoor je daar nog over?!!
  Dat Jaap S.(voorzichtig, we noemen géén namen) eentje door het dak van de arena heeft gejaagd(en nog steeds de rekening niet heeft voldaan) wie hoor je daar nog over?!!!
  Doe maar Clarence, roer je moeder maar weer eens tot tranen toe, en op een dag zal je eindelijk begrijpen wat de strekking is van dit gezegde: “Mamma mofo…na bana-watra, ey vlakka crósie!”


  Maak melding
 15. Clarence landgenoot,

  Van Bommel en van Nistelrooy hebben voor het ned-11 tal bedankt.
  Hou de eer aan jezelf. Geniet van je voetballeven in Italie en Europa. Maar keer niet terug naar het nederlands elftal onder van Basten. Je zou jezelf verlagen je weet oen sranangmangs zijn respectvol opgevoed en laten we aub dit ook zo houden. Vergeet niet dat je in alle landen geliefd bent behalve Ned.
  Wees trots op datgene wat je tot nu toe bereikt hebt en veel plezier en vergeet ons surinaams volk niet. Wij zullen je altijd blijven steunen.


  Maak melding
 16. Seedorf,je hebt Marco niet nodig…masra David heeft hem ook niet nodig.Neem het voorbeeld van Mark v.Bommel en Van Nistelrooy
  Veel plezier in Italië .


  Maak melding
 17. Hey Clarene.. weet je nog dat ze het gespuis thuis hebben gelaten bij het vorig WK???
  En hoever zijn ze gekomen zonder het gespuis…?
  Nou dan ik kan je niet adviseren, maar bezin eer gij begint. Het gaat je goed.

  lobi yu srefi


  Maak melding
 18. clarence, weet je nog dat die opgeblazen nep-belg Jan boskamp groepen heeft dat van basten afgerekend heeft met het kankergezwel davids, seedorf en kluivert? En wat heeft de nederlandse journalistiek gedaan? Ze zwegen allen als het graf. Enkel Youri Mulder heeft zijn walging uitgesproken over dze uitspraak.
  dit is de ptata-style en hou daarmee rekening als je gevraagd wordt om terug te komen


  Maak melding
 19. Barra,je vergeet 1992 EK Zweden,toen miste de almighty Marco v basten ook een penalty,wat crusiaal was voor Oranje,om naar de halve Finale of de Finale(houdt me te goede)te gaan,geen haan die er meer naar kraait,maar idd de gemiste penalty tegen Turkije wordt keer op keer voor Seedorf zijn voeten gegooid.
  Maar,oen no spang Seedorf zal zo gek niet wezen om onder die looser van een v Basten te gaan voetballen,LET MAAR OP.


  Maak melding
 20. Laat je je niet gemanupileerd worden om niet te voetballen.Clarence,je bent van Para met een gezond verstand.Juist nu is het moment om de wereld te laten zien,dat je met een aangeboren voetbaltalent altijd beter mag voetballen.Wanneer was het weer dat je niet goed kon voetballen??????Je was en is en zal de grootste Para voetballer worden.Goede voetballer moeten in alle omstandigheden kunnen voetballen.Laat Nederland nu eens kampioen worden.Laat verdeeldheid maar varen en wees een voorbeeld om ééngezind te zijn.Nederlanders + Surinamers = KAMPIOEN.Geef een ander land geen kans om kampioen te worden.Wie de hand aan de ploeg slaat en achterom(het verleden)blijft kijken,is niet geschikt voor voetballen of welke sport dan ook.Welk mens(nederlander/surinamer)maakt geen fout(en)?JIJ niet!!!!!


  Maak melding
 21. Ik begrijp de commotie niet hoor, ik heb de uitzending van studio sport gezien en ik heb uit niets kunnen opmaken dat die man terugkeert in het nederlands elftal. Hij heeft alleen maar gezegd dat hij nooit heeft gezegd niet beschikbaar te zijn maar dat hij in dat interview niet wilde praten over oranje en dat er iets zat aan te komen en dat hij over een tijdje wel over oranje wilde praten. De pers heeft ervan gemaakt dat die boi terug komt. Maar anyway Clarence dushi don’t do it deng mang wan seti wang val gie yu no go!!!


  Maak melding
 22. Beste heer Seedorf,

  U zegt dat voor het Nederlands elftal spelen belangrijk is voor uw carriere.

  Misschien is het de jeudigheid die uit uw woorden klinkt of het gebrek aan djadjasma ervaring.

  Maar luistert u goed. Wat belangrijk is voor je hele leven ,inclusief je carriere, is dat je wanneer je geen carriere meer hebt. Je je waardigheid altijd nog hebt.

  Gooi je waardigheid dus niet te grabbel! Je waardigheid is meer dan spelen voor het Nederlands elftal. En als je het kwijt bent krijg je het nooit maar dan ook nooit meer terug. Is spelen voor het Nederlands elftal je dat waard?


  Maak melding
 23. Beste Clarence
  Jij bent degene die een besluit neemt en jij bent degene die verantwoordelijkheid neemt en zal moeten afleggen. Het enige wat wij kunnen doen is jou volledig steunen met de door jou genomen besluit. Alleen op deze wijze staan wij allen sterk met elkaar.
  Mensen die jou nu vragen niet deel te nemen of wel deel te nemen vind ik niet rationeel.
  Wat veel belangrijker is dat je bij het nemen van een besluit je mee laat wegen hoe het publiek jou zal herinneren (genoten van al jou wedstrijden bij het Ned 11 tal en ook nog steeds bij AC Milan) en hoe dit publiek na jou gernieuwde optreden zal herinneren.
  Ik wens je sterkte bij dit moeilijk besluit en steunen zullen wij je bij elk besluit.


  Maak melding
 24. clarence niet doen.het nederlandse elftal stelt niet voor .je kan alleen maar afgaan.
  van basten heeft geen kaas gegeten van leiding geven aan een team.kruyf zegt maar wat maar hij doet het zelf niet.
  hij kan alleen maar kritiek geven.


  Maak melding
 25. Clarence,

  pak aan die kans als voetbal liefhebber!
  Nu heb je eindelijk de kans om te laten zien dat er betere spelers zijn in het NL elftal dan het huidige B garnituur met een te hoog alkmaarse kaaskoppen gehalte.


  Maak melding
 26. Beste Clarence,

  Er is 1 hele goede reden om niet meer voor het Nederlands elftal te spelen. Van Basten wil niet met de beste spelers voetballen, maar met spelers die zich volledig in dienst stellen van zijn voetbalvisie en systeem. Daarom moet je het niet doen.
  Er zijn 10-tallen redenen om het wel te doen, maar ik denk dat de beste reden de voldoening is die je krijgt als je laat zien dat het uiteindelijk niet gaat om wie het netste jongetje in de klas van schoolmeester van Basten is, maar gewoon om wie de beste voetballers zijn. Jij hoort bij de 11 beste spelers van Nederland en dus in het Nederlands elftal. Kikse onder en de wei in zou ik zeggen, er lopen genoeg jongetjes in het Nederlands elftal rond die graag van de ervaring van hun vroegere idool willen leren.

  Sjoerd


  Maak melding
 27. Als jij je boek moet afmaken die je wil schrijven snap ik wel dat als je de capaciteit heb en dat heb je moet je gewoon gaan voetballen voor NL als jij THE LEGEND word op geroepen heel de wereld weet dat jij de best ben en de

  ADRIALINE HEB!! DONT GIVE UP THE FIGHT!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES