zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurShrinivási en Snijders naar Winternachten in Zuid-Afrika

Shrinivási en Snijders naar Winternachten in Zuid-Afrika

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse dichter Shrinivási treedt namens de Nederlandse stichting ‘Winternachten’ samen met andere dichters op in het festival Poetry Africa in Durban (8 t/m 14 oktober), en in diverse lokaties in Kaapstad en omgeving (2 t/m 7 oktober). Ook fluitist Ronald Snijders treedt deze twee weken op met zowel zijn eigen repertoire als in de functie van begeleider bij de optredens van de dichters. Samen met de dichters geeft hij daarnaast workshops op scholen, universiteiten en community centers.

Stichting Winternachten richt zich sinds 1995 op het onderhouden en ontwikkelen van het netwerk van schrijvers uit Nederland en de ‘verwantschapslanden’ Indonesië, Suriname, de Nederlandse Antillen, Aruba en Zuid-Afrika. Jaarlijks organiseert Winternachten het gelijknamige festival in Den Haag, met schrijvers, muziek en film uit deze landen.

Winternachten wordt in Zuid-Afrika verder vertegenwoordigd door dichter Tan Lioe Ie (Indonesië), de dichter/performer Gibi Bacilio (Curaçao) en dichter/rapper Def P (Nederland).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES