Expositie Surinaamse kunstenaar Paul Chang

1

Gallery Pauw organiseert vanaf zondag 1 oktober t/m zondag 5 november 2006 een expositie van de Surinaamse kunstenaar Paul Chang. Deze expositie getiteld ‘Flora en Fauna’ staat in het teken van paarden en natuur. Gallery Pauw is vanaf augustus 2003 bezig met het organiseren van kunst uit Zuid- Amerika ( o.a. Suriname) en het Caribische gebied.

Paul Chang geboren 11 juni 1945 te Suriname, Zuid-Amerika woont vanaf 1986 in Florida U.S.A. Paul is de zoon van Chinese immigranten die zich in Suriname vestigden. Chang heeft met zijn werken verscheidene prijzen gewonnen en heeft in vele landen in de wereld geëxposeerd.

De expositie, welke wordt gehouden in Gallery Pauw te Oisterwijk, wordt op 1 oktober om 15.00 uur geopend door de heer drs.H.R. Binderhagel burgemeester van Nuth, Limburg. De kunstenaar is tijdens de opening ook aanwezig.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.