maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit NederlandVoetbalkampioen Suriname in Nederland

Voetbalkampioen Suriname in Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

Het bezoek van de Surinaamse voetbalkampioen ‘Walking Boyz Company’ (WBC) aan Nederland is deze week begonnen. Eergisteren kwamen de spelers aan op Schiphol (foto). Aanvoerder Gino Brandon, Jerrel Coupain en Donovan Eersteling kunnen de trip naar Nederland niet meemaken, ze hebben geen verlof gekregen van hun werkgevers.
WBC Schiphol
Met Marlon Felter, Rinaldo Lupson en Carlos Loswijk van Nacional en Limon van Cosmos als gastspelers verblijft WBC van 20 juli tot 19 augustus in Nederland. In de voorbereiding op het seizoen 2006/2007 speelt de Nederlandse voetbalclub ADO Den Haag vandaag een oefenwedstrijd tegen WBC in het Zuiderparkstadion te Den Haag, om 16.30 uur.

Volgens de site van WBC zijn reeds wedstrijden gepland tegen FC.Den Bosch in stadion de Vliert (4 augustus) en tegen Sparta-Rotterdam (12 augustus). Verder komt men ook in aktie tegen FC.Volendam.
(foto: website SV WBC)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES