Cohen op werkbezoek naar Suriname

0

Burgemeester Job Cohen vertrekt zondag voor een week naar Suriname. Hij brengt daar samen met een delegatie van vijftien personen een werkbezoek, dat in het teken staat van de samenwerking tussen Amsterdam en Suriname. Cohen reist voor de tweede keer naar Suriname.

Hij zal daar samen met de Surinaamse minister van Regionale Ontwikkeling, Michel Felisi, een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor een periode van vier jaar ondertekenen. Ook zal de burgemeester praten over de overstromingen, die het land ernstig hebben getroffen. Het gebied waar de delegatie op bezoek gaat, is zwaar gedupeerd door de ramp.

De delegatie die de burgemeester vergezelt, bestaat uit onder anderen Elvira Sweet, stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Zuidoost, Rienk Hoff, directeur Dienst Persoonsgegevens, Ro Brewster, commissaris van de regiopolitie Amsterdam-Amstelland, en Tijmen van Grootheest, voorzitter van de raad van bestuur van de Rietveldacademie.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.