Hoorzitting Toescheidings overeenkomst in Den Haag

6

De Sociaal Kulturele Vereniging SHIVA, Vereniging Van Reizigers (VVR) en de mr. Rudolf Lachmipersad Jankie Stichting (MJS), zullen op dinsdag 06 juni 2006 van 14.00 tot 16.00 uur hun bezwaren en klachten, aangaande het niet naleven van de Toescheidingsovereenkomst (TO), tijdens een hoorzitting op het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) toelichten.

Het bezwaar zal gaan over het feit dat BuZa geweigerd heeft een gedeelte van de informatie, volgens de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB), aan klagers te verschaffen. Waarom heeft BuZa zich tot nu toe onvoldoende ingespannen, zodat de TO door Suriname wordt nageleefd?

Ook zullen de klachten van de Belangenvereniging Surinaamse Nederlanders (B-SuriNed) te Paramaribo worden meegenomen. De Belangenvereniging krijgt onvoldoende tot helemaal geen ondersteuning van de Nederlandse Ambassade te Paramaribo om de problemen van verblijfvergunningen en ander zaken, waar de Surinaamse Nederlanders in Suriname te maken krijgen, op te lossen.


6 REACTIES

 1. Surinaamse landgenoten in Nederland .

  Wist u dat de Surinaamse regering op diplomatieke wijze de continuering van uitbuiting van Surnamers in Nederland met de afschaffing van deze wet wil garanderen.

  Laten wij bij de komende 2de kamer verkiezingen zorgen dat de partij van Minister Bot van Buza., de gevolgen van samenzwering met de Surinaamse regering om ons te blijven uitbuiten duidelijk merkt.

  M.v.g.


  Maak melding

 2. Ben Bot over te Toescheidingsovereenkomst (TO), Piet-Hein Donner over 100% controle op Schiphol van zwarte mensen (beiden CDA) en Rita Verdonk (VVD) steeds maar aanzetten tot haat, deugen niet. We dienen ons in te spannen dat deze lui nimmer meer aan de macht komen!


  Maak melding

 3. Mocht dit baten, dan moeten er maar aanslagen gepleegd worden in nederland, misschien trekt dat dan genoeg aandacht van Den Haag..wij laten niet met ons sollen…wij zijn geen terroristen, maar staan voor een rechtvaardige daad, en in nederland schijnt het dat praten zinloos is…


  Maak melding

 4. Booster,

  Zeg geen gekke dingen , je zet ons gewoon in een kwaad daglicht, je weet dat ze in Ned. gaauw stigmatiseren en generaliseren.

  Maak gebruik van je stemrecht , ‘dan yu baka ding in ding egy vatu’

  M.vg.
  Bubulaas


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.