woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijNieuwe Dalian directeur brengt bezoek aan OW-minister

Nieuwe Dalian directeur brengt bezoek aan OW-minister

-

Does Travel - naar Suriname

Wang Hailong, de nieuwe directeur van CGN Nuclear Technology Development Co., Ltd, meer bekend als Dalian, bracht een kennismakingsbezoek aan minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW). De directeur en de minister hebben een constructief gesprek gehad over de lopende en toekomstige Dalianprojecten in Suriname.

Projecten als Dalian 4 en Dalian 5 kwamen aan de orde. De nieuwe Dalian-topman gaf te kennen dat de Dalian 4-projecten normaal voortgang zullen vinden. Hij doet ook een beroep op de Surinaamse regering om de projecten die zijn opgenomen voor Dalian 5, in overweging te nemen.

In het Dalian 5 project komen er werkzaamheden voor die uitgevoerd moeten worden aan onder andere wegen, bruggen, dijken, kanalen. Tijdens deze bijzondere ontmoeting kreeg Nurmohamed een schilderij overhandigd van de onderneming, waarop Dalian City staat afgebeeld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Als dalian geen Surinaamse werknemers kan aannemen moeten ze oppakken. Dalian is een de chineze equivalent van de koloniale oost indiese compagnie. Ze halen gewoon chineze werkers uit de chineze gevangenissen om te werken op hun buitenlandse projecten.


    Maak melding
  2. weg met die chinezen , alleen maar ellende met hen , en die producten ( na maak) zijn van zo’n slechte kwaliteit , en iedereen weet toch goedkoop is duurkoop.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES