maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBende houdt geldtransporteurs onder schot en eist geld om hen door te...

Bende houdt geldtransporteurs onder schot en eist geld om hen door te laten

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een aantal mannen aangehouden die geldtransporteurs onder schot hielden en geld van hun eisten, voordat ze door konden gaan. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Een benadeelde deed op vrijdag 16 oktober aangifte op het politiebureau De Nieuwe Grond ter zake afpersing tegen drie mannen. Leden van Recherche Regio Midden hebben op donderdag 3 december in het Matawai gebied Gran Oso te Sipaliwini, de 27-jarige B.V, de 32-jarige D.H. en de 31-jarige D.W. opgespoord en aangehouden.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de drie verdachten geldtransporteurs onder schot hielden. Onder bedreiging moesten de transporteurs eerst een som geld afstaan, waarna zij hun weg konden vervolgen.

Nadat de rechercheurs de informatie hadden uitgewerkt, kwam het drietal in beeld. Een vierde verdachte die zich ook schuldig heeft gemaakt is momenteel voortvluchtig. Alle drie verdachten zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

De politie roept transporteurs die op dezelfde wijze slachtoffers zijn geworden op, om zich in verbinding te stellen met de Recherche van Regio Midden die te bereiken is op het telefoonnummer 582050.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Aai boi aai boi die Chinezen zijn een gezwel aan het worden. Werken om het land vooruit te brengen ho maar! Wel 24 uur per dag roven, moorden en plunderen. Wat zijn de chinezen een bloeddorstig en gewelddadig volk. Overal zorgen ze voor ellende dit gespuis.


  Maak melding
 2. QQQ PAUL

  DIT kan Je Totaal Niet Vergelijken Met De Randstad.
  ELk Uur Wordt Er Iemand In De Randstad Berooft.. Savonds Kan Men Ook Niet Meer Pinnen.. Advocaten En Journalisten Moeten Beveiligd Worden

  leider Van Een Politiek Partij Wordt Al Langer Dat 10 Jaar Zwaar Beveiligd

  Hoeveel Tijd Heb Je Nog Want Ik Kan Nog Uren Door Gaan Paul.


  Maak melding
 3. Nodeloos om de ellende hier te vergelijken met de ellende waar jij, uitlandig, woont. Dichterbij huis valt het niet mee. Nog een vraag zijn het ook Chinezen die zich daar misdragen ?


  Maak melding
 4. QQQQ Paul

  Het Zijn Niet De Chinezen Maar De Marrokanen Die In Suriname Lopen Te Jatten PAUL

  Nu Kan Je Niet Meer Wezen Pinnen He.. Je Gaat Tot Morgen Moeten Wachten De Criminaliteit Heeft De Overhand Genomen.
  Zijn Het De Chineze Die De Randstad Onveilig Maken .. Paul

  Aan Jou Manier Van Doen Weet Ik Dat Jij Een Hagenees Ben.. Paul

  Ni schrikken He Paul.


  Maak melding
 5. QQQ Paul

  Mijn Moeder Die Woont In Lauwersoog. GRONINGEN

  Je Mag 3 Keer Is Raden Wie Daar De Criminelen Zijn
  Van Auto Diefstal Tot Woning Inbraak.. Van Tasjes Roof Tot Fietsen Diefstal.

  Ga Maar Raden Paul


  Maak melding
 6. Allemaal mislukkelingen uit marron/djukas gemeenschap,nooit leren werken,in plaats van werken waren hun voorouders weggelopen van de plantages.Nu willens ze alles gratis hebben door stelen en roven.Zulke criminelen moeten opgehangen worden.Dood straf invoeren in Suriname.
  De kapiteins en de ouders in het binnenland doen weinig aan opvoeding van hun kinderen.Deze blijven alleen veel moordenaar kinderen produceren om te moorden en voor
  kinderbijslag.


  Maak melding
 7. Hier in Suriname zijn het de zwarten die voor rad en galg geboren zijn. Daar in de Randstad volgens jou de Marokkanen. Beiden zijn van oorsprong uit Afrika …. hmmmm zit het toch in de genen, beste Ivanof?


  Maak melding
 8. @ Kali,
  De boslandcreolen bezwangeren hun vrouwen en laten de kinderen in Frans Guyana ter wereld komen. Is Frans gebied en zo komen ze aan de Franse nationaliteit …. de vrouw als broedmachine .


  Maak melding
 9. QQQ Paul

  Nu Wordt Het Tijd Dat Je Richting De Kaukasus Op Gaat.
  Ik Krijg De Indruk Dat De Zwarte Zee Jou Gebied Is..

  Ik Gun Je Een Fantastisch Voortzetting Van Jou Leven Gezond En Wel.

  GRAPJE PAUL


  Maak melding
 10. limbo , jij zal wel aanvoerder zijn van die bende , paarse rat , , en weet je welke richting jij moet op gaan , dat is naar leonsberg , want je baasje wil dat je zijn ars sauber mussen lecken , , ja daarom zegt bouta telkens leck mich am arsch , , en jij limbo geniet weer van die paarse stront


  Maak melding
 11. Glenn
  7 december 2020 At 10:21
  Ik denk dat Paul blank is hahaha. Ik weet zeker dat Paul geboren is tussen rietvelden in Suriname.

  Ha Ha ja nee misschien maak je niet druk.


  Maak melding
 12. Paul..

  Jouw manier van schrijven en.denken komen overheen als iemand die alleen maar rietvelden hebben gezien in.het leven en daardoor wereld vreemd is geworden, vandaar mijn opmerking.


  Maak melding
 13. glenn , jij bent zeker zwart , of geel , of oranje , of groen , maar geen wit toch , , we weten het al jij bent paars , , en dat zien we aan jou manier van schrijven


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES