donderdag, juni 13, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBij roofoverval gestolen auto uitgebrand terug gevonden

Bij roofoverval gestolen auto uitgebrand terug gevonden

-

Does Travel - naar Suriname

Een witte Toyota Auris, die afgelopen maandag werd buitgemaakt bij deze roofoverval op een gezin aan de Patatawiwiriestraat te Charlesburg, is donderdagavond volledig uitgebrand terug gevonden. Het voertuig stond in brand in een afgelegen gebied aan de Kleinestraat richting Anamoestraat.

Het Korps Brandweer Suriname kreeg de melding om 23.14u die avond binnen, maar kwam pas om 23.40u op de locatie aan. Dit omdat ze het adres nog moesten zoeken en omdat de weg moeilijk begaanbaar was. Daar aangekomen kon zij alleen nablussingswerkzaamheden verrichten.

Uit het eerste onderzoek is gebleken dat de auto naar de genoemde plek is gereden en daar in brand is gestoken. Het gaat om dezelfde witgelakte Toyota Auris, die rovers die maandag buitmaakten van het slachtoffer en in onbekende richting wegreden. Eén van de overvallers was een nep-agent en had een kogelvrij vest met politie opschrift aan.

In een andere zaak waar recent ook nep-agenten bij betrokken waren, werd een gebruikt voertuig ook uitgebrand teruggevonden:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Al weer de Hindoestanen, weet het echt niet meer met dit soort criminelen!
  Ga Cassave Bananen en Napi stelen toch, laat de rest met rust Oeng ma P.P.


  Maak melding
 2. Allemaal mislukkelingen uit marron/djukas gemeenschap,nooit leren werken,in plaats van werken waren hun voorouders weggelopen van de plantages.Nu willens ze alles gratis hebben door stelen en roven.Zulke criminelen moeten opgehangen worden.Dood straf invoeren in Suriname.
  De kapiteins en de ouders in het binnenland doen weinig aan opvoeding van hun kinderen.Deze blijven alleen veel moordenaar kinderen produceren om te moorden en voor
  kinderbijslag.


  Maak melding
 3. We weten dat één van de overvallers was gekleed in politieuniform.met kogelvrij vest, maar omdat geen van de overvallers is aangehouden, weten we nog niet of het om een ECHTE of een NEP agent gaat.


  Maak melding
 4. Maakt het uit tot welke etnische groep deze criminelen behoren?
  Hun daad is sterk af te keuren en zij verdienen ook een behoorlijke straf, ongeacht tot welk ras zij behoren.


  Maak melding
 5. Stof tot nadenken.
  Hoe komen ze aan die kogelvrije vesten, uniformen en vooral wapens.
  Het lijkt meer op sabotage; veroorzaak chaos om je zin te krijgen.
  De kleine boeven zijn binnen enkele dgn opgepakt en deze niet, pffff.

  Staat jullie wat te wachten daar, want flippo bondsman vind dat de benoemingen vd half opgeleide rekruten gewoon door gaat op 13 dec. Brunswijk speelt gevaarlijk spel.
  En dit mag wel vh volk, geen vereisten en training nodig.


  Maak melding
 6. Dit Lijk Mijn Geen Daad Die Gepleegt Is Door Surinamers

  Ik Heb Sterk Het Vermoeden Dat Het Brazilianen Zijn..

  IK Blijf Waarschuwen.. Criminaliteit In Ons Land Is Zich Aan Het Verharden
  Er Moet Heelveel Geld Worden Gepomp It Politie Apparaat

  Goed En Hoog Opgeleide Politie Agenten .GOED Getraind…. En De Politie Moet Ook Met Betere Wapens Worden Uitgerust…. Zwaardere Wapens.


  Maak melding
 7. neen limbo , het zijn je paarse makkers die dat doen ,want dat zijn geen Surinamers maar racisten , , en door de uitspraak van je oppergod bouta , gaan ze zware wapens aanschaven en iedereen die niet kan aantonen om de ndp te steunen worden dood geschoten , herhaling van 1980 , , en limbo , drankschuit jij bent er klaar voor om onschuldige burgers met een mes te bewerken , want die zware wapens kan je niet hanteren , dropje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES