Natio Suriname komt naar Nederland en speelt tegen Telstar

10
Natio Suriname komt naar Nederland en speelt tegen Telstar
Natio Suriname

Het nationaal elftal van Suriname, NATIO, kom eind juli weer naar Nederland. Op dinsdag 6 augustus komen de Surinaamse profs uit tegen Telstar in het Rabobank IJmond Stadion. “Een grote eer voor de Witte Leeuwen om ‘Natio Suriname’ te mogen verwelkomen in Velsen-Zuid en een mooie reden om de voorbereiding met een groot feest af te sluiten” aldus de voetbalclub.

Rondom de wedstrijd in het Rabobank IJmond Stadion zullen zij verschillende festiviteiten organiseren, kunt u genieten van de Surinaamse keuken en muziek en is iedereen welkom. De stadiondeuren zullen vanaf 17.00 uur worden geopend waarna de festiviteiten direct zullen beginnen. Om 19.00 uur trappen beide ploegen af voor een, hopelijk, spannende wedstrijd!

Telstar kent een rijke historie als het gaat om voetballers met de Surinaamse nationaliteit die voor de Witte Leeuwen speelden. Bekende namen als Jimmy Floyd Hasselbaink, Anthony Correia, Radjin de Haan, Florian Vijent (28 november 1961 –  7 juni 1989) en Andwelé Slory maken deel uit van deze rijke historie.

Ook in de huidige selectie komen we de Surinaamse nationaliteit tegen. Nieuwkomer Roscello Vlijter is afkomstig uit Paramaribo. Een mooie ontmoeting met zijn landgenoten ligt in het verschiet.

De wedstrijd tussen Telstar en Suriname start om 19.00 uur. Alle kaarten (gehele Oost-tribune, West A, E en F kosten €10,- per stuk. De verkoop start per direct. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.telstarticket.nl.

10 REACTIES

 1. Telstar?????? Helemaal naar hier en dan telstar tegen natio. Haha, niet eens een eredivisieclub ofzo. Waar is de tijd dat Robinhood het zelf Ajax en Feyenoord moeilijk maakte.


  Maak melding

 2. kronto-bal
  13 juli 2019 at 10:21

  Waarom niet tegen Feyenoord of Twente of Ajax? Is het niveau zo laag van Suriname geworden.

  =============================

  Suriname kon niet eens winnen van Sparta. Ja zo droevig is het niveau. Tegen Ajax of PSV zou het de afgang van de eeuw worden.


  Maak melding

 3. Ik doe mijn best en ben benieuwd om natio in actie te zien en onder de loep te nemen:
  structuur, balcirculatie, veldbezetting, teamverband, als individuele klasse, luchtmacht, aanvalsline, middenveld/stofzuiger, punt naar voren of punt naar achteren, achterhoede, keeper/lijn of meespelende keeper, discipline, conditie, technisch, tactisch, strategisch,

  Opereert het elftal als een geheel en waar nodig dat individuele het verschil kunnen maken, zijn de spelers bereid voor elkaar kastanjes uit het vuur te halen, vrije trapspecialisten bij dode spelmomenten vrije trappen, corners, penalty, en de de luchtmacht het werk goed afrond of direct goal.

  Of zijn het spelers die de vrije trap/corner nemen en het zelf ook willen komen inkoppen.

  If oe no dé njam a bal, betere oe no kon. Me taigie!

  Ben benieuwd naar hun plan van aanpak.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Het gaat om de eer om Suriname te mogen vertegenwoordigen

  Hoe is het gesteld met de mentaliteit van deze voetballers. Als de tegenstanders eerst scoren. Hoe pakken zij de draad op of zijn het gewoon lafaards. De strijd aangaan vanaf de eerste minuut tot de aller laatste minuut. Alleen de overwinning telt.

  De eer van Suriname, de Surinamers en het vaderland. Ambassadeurs van Suriname. Suriname goed op de wereldkaart te zetten. Geen genoegen nemen met de tweede plaats, alleen de eerste plaats telt.
  Zij die gaan sterven groeten u.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. Natio kan eerst spelen tegen TAC ’90 uit Den Haag. Ze gaan elkaar dollen.
  Geen Ching Chang Chong geen commentaar hierop.
  Ching Chang Chong, waar bent u?


  Maak melding

 6. Momenteel kan Natio beter voor heel veel Surinaamse voetbalclubs in de verschillende steden kiezen en heel veel wedstrijd ritme op te bouwen en zich meten en werken aan hun niveau, enz. Hierdoor zouden deze teams ze laten zien wat discipline is en willen winnen is en kan Suriname zien, waaraan het schort en aan gaan werken en zien waar zaken goed zijn.

  Daarna voor een of twee clubs van de lagere positie van de ere divisie of zelf beter de besten van de eerste divisie in Nederland.

  Het huidige Surinaamsvoetbal(elftal/Natio) van de hoofdklasse in Suriname moet/en zich niet willen meten met clubs die vele malen verder en sterker zijn in voetbal, accommodatie, structuur, in alles, ook de spelers die voor deze clubs spelen. De spelers in de gewone elftallen in Nederland zijn bijna net als in Suriname, betere voorzieningen en zelf die zijn verder dan de Surinaamse voetballers in Suriname. Van deze elftallen kan Suriname veel leren en het zou goed zijn voor de toekomst dat de SVB, Natio zich richt op deze elftallen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. Suriname vergelijken met Nedeland qua voetballand is appels met peren vergelijken slimme mensen. Hier weer zulke mensen met domme reactie’s.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.