maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandTUI fly vanaf de winter vaker en zelfstandig naar Suriname

TUI fly vanaf de winter vaker en zelfstandig naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

TUI Nederland is tevreden over de vluchten naar Suriname, die twee jaar geleden in nauwe samenwerking met Surinam Airways (SLM) werden opgestart. Het bedrijf vliegt daarom vanaf de winter twee keer per week van Paramaribo naar Amsterdam. Nu is dat nog 1 keer in de week; vanaf juli 2017 vliegt TUI fly op maandag met de Boeing 787 Dreamliner naar Suriname.

“Veel Nederlanders hebben kennis gemaakt met Suriname als vakantiebestemming en zijn enthousiast. De vraag naar georganiseerde vakanties in Suriname stijgt gestaag en daarom gaan wij zelfstandig verder met de vluchten” aldus Arjan Kers, General Manager van TUI Nederland, tegen Reismedia.

Hij geeft met dat laatste aan dat de huidige codeshare-samenwerking met de SLM na twee jaar wordt beëindigd. Dankzij de codeshare-samenwerking plaatste TUI fly haar vluchtnummer ook op twee wekelijkse vluchten van Surinam Airways op dezelfde route.

TUI fly gaat de vluchten nu dus zelfstandig uitvoeren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. tui moet vooral inspelen op de vluchten als retour ticket van en naar s u r i .
  de meeste suri s heeft familie leden aldaar wonen en velen ook niet..
  een bezoek van een paar weken/maanden is heel goed aan te raden vooral voor de plussers, die graag hun geboorte land op latere leeftijd nog eens willen bezoeken….

  ook vele blanke Nederlanders willen s u r i graag beleven, nu velen met pensioen zijn vaak ook nog alleen staand en al daar een relatie willen opbouwen hun oude dag verslijten..

  de ticket moet vooral betaalbaar worden.


  Maak melding
 2. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde moet SLM denken bij de afwikkeling van de samenwerking met deze ‘strategische’ *partner.

  SLM heeft het paard van Troje binnengehaald als je het mij vraagt.


  Maak melding
 3. TUI Nederland heeft de SLM gebruikt (genaaid) en gaat nu een keiharde concurrentie strijd aan met zijn vorige partner. Rara, wie zal het onderspit delven? Met KLM/AirFrance aan de andere kant en de dagen van de SLM zijn geteld. Dit is een van de verworvenheden van Robby de Stommeling.


  Maak melding
 4. TUI wil graag Robbi Lachmissing bedanken voor bewezen diensten…..

  Dit zag iedereen natuurlijk al aankomen. SLM introduceert TUI in haar netwerk en na 2 jaar gaan ze het zelf doen.

  Zoooooo dom


  Maak melding
 5. SLM is allang technisch failliet, het liquideren moet alleen nog plaatsvinden.

  Tui gaat de koek verdelen met KLM van echte concurrentie zoals op de route naar Curaçao en Miami zal geen sprake zijn.


  Maak melding
 6. @Menno
  Dit is de zet van TUI geweest. Nu gaat TUI rijkelijk smullen. Wat SLM niet kan, kan TUI.
  TUI zal ook eigen personeel inzetten. Dag SLM vlieg Bouta en consorten maar naar Cuba.

  Sarie Torie


  Maak melding
 7. Ikzelf heb alleen maar positieve ervaringen met TUI. Ze hebben altijd een passend oplossing voor problemen tijdens je vakantie. Het is goed dat ze nu twee keer per week naar Su gaan vliegen.


  Maak melding
 8. Toerisme is goed voor Suriname.
  Ook al komt Air Belgium of Qatar Airways.
  The spinoff is great.
  Alle sectoren hebben voordeel.
  Valuta komt binnen en wij kunnen reizen.
  Denk a tori


  Maak melding
 9. Welke boerenlul durft op vakantie te gaan naar dat vervloekte land??????
  Het binnenland kun je elke jaar zien op het kwaku festival voor een bedrag van 5 Euro.


  Maak melding
 10. In de huidige samenwerking (code share) boek je bij TUI en wordt je vervoerd door de airbus van de SLM. Bij vertraging in Suriname (dat komt wel eens voor) hebben deze TUI passagiers recht op een compensatie op grond van hun overeenkomst met TUI. Dat kost TUI dan veel geld.
  Logisch dat TUI van deze constructie af wil en zelf de vlucht met hun dreamliner gaat uitvoeren. Als SLM een beter “trackrecord” had gehad, was de code share samenwerking waarschijnlijk wel doorgegaan. Kortom: TUI is niet tevreden over de SLM!


  Maak melding
 11. Tui heeft SLM goed gepakt.
  Surinamers weten nog niet dat Nederlanders vele malen slimmer zijn dan zij. In alle opzichten.
  Als SLM niet failliet was gaan ze nu wel failliet.


  Maak melding
 12. Goed nieuws voor mensen , die naar SU willen vliegen.
  Bij KLM en TUI loop je niet het risico dat ze failliet gaan en je de vooruitbetaling kwijt bent of, erger nog, je strandt in SU of NL omdat de terugreis niet doorgaat

  Dat kan je allemaal overkomen als SLM op de fles gaat!


  Maak melding
 13. De SLM direktie bestaat uit een stel politiek gelieerde dombo’s die totaal niet capabel zijn en een groot gebrek hebben aan specifieke luchtvaartkennis: ze nemen beslissingen die alleen maar geld kosten.

  Het cabinepersoneel bestaat uit dikke vette djoerie makende ABO, PALU en NDP (Na Deng Poreng) moesjes die meer voor zich zelf aanboord zitten dan voor die passagiers die bovendien nog hun salaris betalen.

  Het duurt niet lang meer of SLM is RIP.
  Dat is ook goed, want als je ze wat zegt, ook al is het positieve kritiek, zeggen ze tegen je dat je beter je mond dicht kan houden want ze weten het allemaal beter in Suriname.


  Maak melding
 14. lykt my als of SLM zich een concurent heeft by gehaald, als of je in je eigen teen schiet en dat het niet eens tot goedkoper vliegen is en of gaat worden dus consument heefd er geen moer aan want de heren houden zich wel aan de ticket pryzen ,ik zou zeggen laat de SMS een pasasiers schip kopen en luchvaart kan het vergeten


  Maak melding
 15. Jantje lacht en oom juuljez huilt

  Ondernemen is business. Het gaat niet alleen om de knikkers, maar ook om het spel.

  George en (S)chimpy

  Sari (his)Tory

  Wie het laatst lacht, lacht het best!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 16. Ja, als je een concurrent wilt uitschakelen moet je zijn fouten leren kennen. Tui heeft geleerd van de fouten van de SLM en is nu in staat om de SLM uit de markt te bonjouren. Ik vind het jammer want ik kreeg aan boord van de SLM lekker eten, maar lekker eten alleen no e tja Moesje go na Parijs. Vaarwel SLM.


  Maak melding
 17. Eind 2019 loopt de lease van de A340 af die in SLM tijd haar grote buurt kreeg omdat SLM voor TUI chartere Vloog. relatief korte vluchten en veel meer landingen met een zwaar toestel ofwel extra slijtage en maanden vliegtuiogen met bemanning moeten huren bij Air Belgium en VAMOS,

  heel slim die mensen van SLM die in november 2018 hun bedrijfsplan op poetsten en het een maand later al door de versnipperaar konden halen.


  Maak melding
 18. De route Paramaribo – Schiphol wordt onderhouden door SLM en KLM en is voor Surinamers en nu vooral voor Nederlandse stagiaires, hun scholen, families. TUI boort een andere markt aan, nl groepsreizen voor mensen voor cco-toerisme en dit zijn echte toeristen uit Nederland en wellicht uit andere EU landen.

  De SLM en de KLM hadden door de drukte en niet genoeg vliegtuigen inzetten, vooral in het hoog seizoen niet genoeg vliegtuigen voor deze groep uit de markt. Ook de geschikte seizoenen voor eco-toerisme werkte niet in hun voordeel, waardoor ze er niet op inspeelden.

  Per saldo is TUI dus niet een concurrent voor de SLM en de KLM, omdat het om een andere doelgroep, nl eco-toeristen uit Nederland/EU gaat.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 19. al twee jaar geleden wist men dat de t u i die zijn intrede deed in s m e dat die samen werking s l m tijdelijk was, je moet het zien als een opstap gezonder doel winst naar beter..
  maar die s u r i s hebben als altijd liggen slapen , want wintie waai lanti paai en nu de gevolgen, failliet gaan van de geweldige dik doenerij wat s l m heet..
  die gasten waren altijd in een hoera stemming, gratis vliegen met de hele familie er bij..


  Maak melding
 20. Wat een gek gedoe toerist moet op gang kan nog niet eens kapot canawiama in de vaart houden plus onderhouden shame voor de paarse poep vlieg .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES