dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentIn Suriname opgenomen film Sing Song zondag 21 april op TV

In Suriname opgenomen film Sing Song zondag 21 april op TV

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 21 april is de in Suriname opgenomen film ‘Sing Song‘ te zien bij Zappbios om 15.30u op NPO3. In de film wordt de zestienjarige Jasmine uitgenodigd voor een song contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Want zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder.

Met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet. Een swingende muzikale film over het ontdekken van je roots.

Bekijk de trailer van Sing Song hier:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Suriname is een leuk land
  Een land waar je verliefd op bent
  Een land zo waardevol vol rijkdom zoveel goeds
  De mensen zijn gezegend die weten dat een land als Suriname gegeven is en gemaakt is door gado. Gado blessi sranang
  Mi kondre tru mi lobie Joe
  En als Nederland de suri’s wegwillen geef miljoenen dan gaan we zoniet blijven we en genieten wij ook v Nederland is ook een mooi land mooi weer leuke plaatsen veel te zien. Kom mensen leer leven met elkaar


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES