maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameEx-rapper Karanza uit Suriname moet drie jaar de bak in

Ex-rapper Karanza uit Suriname moet drie jaar de bak in

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Surinaamse ex-rapper Karanza moet drie jaar de gevangenis in met aftrek van de tijd in voorarrest. Dit bepaalde de rechter. De officier van justitie had vier jaar geëist. Karanza moest zich verantwoorden voor vijf gevallen van mishandeling.

Hij vroeg de rechter hem een kans te geven en hem naar huis te sturen zodat hij kon laten zien dat hij zich aan regels kan houden. “Ik ga deze dingen niet meer doen meester. Ik wilde die feiten niet plegen”, zei hij in zijn laatste woord, voordat de rechter de uitspraak deed. De rechter vertelde Christiaan K. zoals Karanza officieel heet, dat men wel bereid is rekening te houden met sommige omstandigheden, maar dat wil niet zeggen dat hij geen straf verdient om tot inkeer te komen.

De ex-rapper Karanza, die meer bekend was als Badmand Karanza, scoorde een grote hit met ‘Micolina’. De laatste jaren ging het heel slecht met zijn geestelijke gezondheid.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Een heel goed signaal van de rechter. Sommige mensen denken ongestraft hun agressie te kunnen uiten op de meest beschadigende manier. Soms leveren sommige goedpraters ook een bijdrage aan, dat dit soort gasten met fluwelen handschoenen gepakt moeten worden, denk maar aan het Brokopondo incident.

  Meisje wilt agressief verhaal gaan halen, volgens velen had ze ook met fluwelen handschoenen aangepakt moeten worden. Rustig met haar gaan praten was het devies.

  Deze rechter is verstandig, brommen is z’n devies. Hopelijk leert hij nog beter kennis maken met agressief gedrag in Santo Boma, dat hij inziet geweld en agressie dat zijn het niet.


  Maak melding
 2. Met agressief gedrag los je niets op. Je hebt enkel jezelf ermee.Heet hoofden moeten laten zien dat zij de baas zijn en timmeren anderen zo het ziekenhuis is. Hij verdient gewoon zijn straf. In jail heeft hij stof tot nadenken hoop ik. Hij heeft nu al een behoorlijke smet op zijn naam staan. Dus stoppen met liedjes maken. Hij is het niet waard om naar zijn liedjes te luisteren.Geen goed voorbeeld voor de jongeren. Hij had beter moeten weten, hersenloze zanger. Nu mag hij zingend gaan brommen. Ook voor hem geen generaal pardon.


  Maak melding
 3. “Ik ga deze dingen niet meer doen meester. Ik wilde die feiten niet plegen”, zei hij in zijn laatste woord,
  De officier van justitie had vier jaar geëist. Karanza moest zich verantwoorden voor vijf gevallen van mishandeling.

  Hij heeft zich vergist he want 5 gevallen van mishandeling zijn er 4 teveel als hij het niet meer zou doen.
  Sroteng mars zou ik zeggen


  Maak melding
 4. Hij is van dezelfde categorie waar UILSKUIKEN..Ndp bespotter.. toe behoort. Allemaal getraumatiseerde idioten. op 1 hoop.DING MANG FRUSTRA.🐲


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES