donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuwe film 'Sing Song' in Suriname opgenomen

Nieuwe film ‘Sing Song’ in Suriname opgenomen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Deze zomer verschijnt de film Sing Song in de Nederlandse bioscopen. In de muzikale film wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder.

Maar met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet. Sing Song is een swingende muzikale jeugdfilm over het ontdekken van je roots. De film is in Nederland en voor een groot deel in Suriname opgenomen.

Voor beide hoofdrolspelers werd lang gezocht naar jong muzikaal talent. Georgiefa Boomdijk had eerder succes bij de Voice Kids en Floris Bosma (van de band Blupaint) studeert aan het conservatorium. Ook muzikanten Kenny B. en Glen Faria hebben rollen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES