do 22 feb 2018 04:00
post thumbnail

Nieuwe film ‘Sing Song’ in Suriname opgenomen

0

Deze zomer verschijnt de film Sing Song in de Nederlandse bioscopen. In de muzikale film wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder.

Maar met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet. Sing Song is een swingende muzikale jeugdfilm over het ontdekken van je roots. De film is in Nederland en voor een groot deel in Suriname opgenomen.

Voor beide hoofdrolspelers werd lang gezocht naar jong muzikaal talent. Georgiefa Boomdijk had eerder succes bij de Voice Kids en Floris Bosma (van de band Blupaint) studeert aan het conservatorium. Ook muzikanten Kenny B. en Glen Faria hebben rollen.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com