donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandJetty Mathurin en dochters komen met eigen Webserie

Jetty Mathurin en dochters komen met eigen Webserie

-

Does Travel - naar Suriname

De in Suriname geboren cabaretière, presentatrice en actrice Jetty Mathurin en haar dochters Glynis en Nicole Terborg, komen met een eigen webserie genaamd ‘Kinship’. De launch vindt plaats op 12 mei tijdens de moederdag voorstelling MA! in de Stadsschouwburg Utrecht.

Kinship is een webserie over het leven van twee generaties vrouwen. Een moeder en twee dochters die (bijna) alles delen. “We willen vrouwen van verschillende generaties en met verschillende achtergronden verbinden en empoweren door onszelf bloot te geven en te laten zien dat we als mensen meer hetzelfde zijn dan dat we verschillen”, vertelt Glynis. 

“Universele thema’s als kinderen krijgen, financiële stress en relaties komen aan bod. Hoewel de leader best glamour heeft is de serie niet gepolijst, maar rauw en authentiek”, voegt ze toe.

De serie zal vanaf de lancering online onder andere via een speciaal gemaakte Kinship Facebook pagina en op Youtube te volgen zijn. “We hebben nu 10 afleveringen klaar en bij succes, dus als de aanhang groeit, gaan we door benadrukt Glynis.


opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Goedzo wat een ondernemende familie jullie laten in ieder geval zien dat het niet altijd kommer en kwel is als het om Surinamers en Surinaamse aangelegenheden gaat. Straks zijn wij verlost van de vloek DDB dan zullen wij als trotse mensen voortgaan.


  Maak melding
 2. Ga wat voor arme kinderen doen in Suriname,en het gekd wat je van ndp krijg goed besteden.in holland Surinamer uithangen en in Suriname de bakra spelen.


  Maak melding
 3. Universele thema’s zijn herkenbaar voor elke doelgroep. Heel mooi initiatief van deze mevrouw Terborg en haar dochters. Ze zijn goed bezig en azijnpissers zullen elk goed nieuws over Surinamers weer proberen te torpederen maar hoe meer tegenstand hoe meer succes gegarandeerd. Ga zo door dames Terborg. Ben trots op jullie. Chapeau.


  Maak melding
 4. @Kees toch… wat een reactie!

  We willen vrouwen van verschillende generaties en met verschillende achtergronden verbinden en empoweren door onszelf bloot te geven en te laten zien dat we als mensen meer hetzelfde zijn dan dat we verschillen”

  Ik lees of voel hier niks specifieks Surinaams aan.
  Aan jouw reactie @Kees, merk ik dat jij wél een échte Surinamer bent, die veel doet voor land én volk. Fijn! Ga zo door.

  Mooi streven Jetty en dochters en hopelijk lukt het jullie dit doel te bereiken, ondanks alle AZIJN welke er ongetwijfeld over jullie “ gepist” gaat worden. Volhouden en alle succes toegewenst.


  Maak melding
 5. A meid na links nanga roze mooi. Mi wani eng. Meki mi denki den mooi blakka meid san waka nanga Afro fosi ini jaren ’60 ’70 so.


  Maak melding
 6. BA ..KA…KEES (kiskissie)…MOETEN WIJ NIET SERIEUS NEMEN..hij heeft last van het BOUTERSE SYNDROOM the porie!! Hij is sowieso een Racist die niet van zwarte Surinamers houdt.hij moet nog ermee leren leven die UILSKUIKEN. ACHTERLIJKE BULLEBAK.


  Maak melding
 7. Wat leuk, een pluim, is iedereen van de NDP als die wat leuks doet, denk het niet. je kan toch niet overal Politiek bij betrekken, dan heb je geen leven meer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES