zaterdag, februari 24, 2024
HomeFotoMinister in Suriname: 'Mijn zoon heeft geen meisje van 10 verkracht'

Minister in Suriname: ‘Mijn zoon heeft geen meisje van 10 verkracht’

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse minister van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer, Roline Samsoedien, ontkent dat haar zoon iets te maken heeft met de verkrachting van een 10-jarig meisje. Samsoedien reageerde zondagavond ontsteld op berichtgeving in diverse media in Suriname. Volgens haar wordt de naam van haar zoon Riaaz en die van haar door het slijk gehaald. Ze zal een proces starten tegen Dagblad Suriname die vanmorgen groot kopte met het artikel.

Gisteren werd bekend dat er bij de politie in Suriname aangifte zou zijn gedaan, van verkrachting van een 10-jarig meisje door een man. Het profiel van de man past bij die van de zoon van de minister. De minister zou deze aangifte hebben tegengewerkt en ook nog grond hebben aangeboden aan de familie van het meisje, om de zaak stil te houden. Samsoedien ontkent alles.

Over het artikel in Dagblad Suriname zei de minister tegen Starnieuws: “Ik ga deze kwestie niet zo laten. Er is niks geverifieerd en alles wordt in de media gebracht. Ik zal een proces beginnen tegen Dagblad. Ik zal deze kwestie niet zo laten, want dit gaat te ver” aldus de minister.

Samsoedien zei gisteravond tegen de Surinaamse krant De Ware Tijd dat zij vermoedt dat politieke motieven schuilgaan achter de aangifte wegens verkrachting die tegen haar zoon zou zijn gedaan. Ze ziet de aangifte als een verlengstuk van aantijgingen die ruim twee weken geleden tegen haar zijn ingebracht in het parlement door oppositieleden. Zij wordt verweten op slinkse wijze in aanmerking te zijn gekomen voor domeingrond.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

59 REACTIES
 1. Waarom is werd aangifte doen bemoeilijkt ? Waarom is onroerend goed aan de ouders van de slachtoffer aangeboden ? Wat Samsoedien nu doet is de familie wegzetten als een paar onnozelen want ze liegen alles bij elkaar. Deze mevrouw de ogen uit de kop schamen. Tik you bundru dai hoepel op mang. En beetje snel ook.


  Maak melding
 2. Kinderen spreken voor 90% de waarheid. Ook de ouders van het kind, geloofden in het begin haar niet. Maar waar rook is, is er 100% ook een vuur. Een dokter moet nu gaan onderzoeken of hij haar ook sexsueel heeft misbruikt, zoals baas, boefdraad en paarse roverheid, land en volk misbruiken.


  Maak melding
 3. In het eerste bericht dat verscheen had ik reeds gewaarschuwd dat men niet gelijk mensen moet veroordelen. Internet kan een vloek zijn. Het kan waar zijn en evengoed niet. Maar mensen nemen geruchten voor waar aan. Je ziet iets verschijnen en je neemt het gelijk voor waar aan. Wacht eerst rustig af. Pas na een tijdje kun je met zekerheid spreken. We weten dat de minister de laatste tijd in het kwade daglicht is gezet. Ook dat onderzoek moet afgewacht worden alvorens men zeker kan beweren dat ze schuldig is. De zaak met betrekking tot haar zoon idem dito. Maar kennelijk willen mensen al te graag alles geloven omdat men haar niet mag. Ik zeg, wacht rustig af. Het is waar of niet waar.


  Maak melding
 4. Toen baas zijn paars verdoemd misdadige zoon en stiefzoon werden opgepakt zei hij ook, het kan niet waar zijn. Ook velen die baas hierin ondersteunden, krijsten neks no fout. Anno 2019 weet de hele wereld het, ai tjies deng mooi. Ook zoon van L. neede zat vast voor verkrachting en moord, bijna twintig jaren geleden. Pa neede schreeuwde bedreigd, neks no fout, na wang lee. Ndp is een vloek voor land en volk.


  Maak melding
 5. Je moet wel durf hebben om zo een verklaring te geven “dat het te maken heeft met”
  Je dent al een crimineel in overheidsdienst.
  Daarnaast ben je moeder van een pedofiel.
  Daarnaast wil je, indien de zaak op waarheid berust, dat de politie niet verder gaat met hun onderzoek
  Daarnaast probeer je, indien dit op waarheid berust, mensen omkopen.
  Jammer dat je niet iets hebt waarop de president valt want anders zou het zo kunnen dat je zoon niets zal overkomen


  Maak melding
 6. Mamie, je loopt niet 24 uur achter de reet van je zoon, althans dat hoop ik niet. Als je dat niet doet, dan moet je terughoudend zijn met dit soort absolute uitspraken die je nu doet.
  In een beschaafd land, laten burgers zeker in deze casus, afhangen van het bewijs dat Justitie kan verzamelen en het oordeel van de onafhankelijke rechter hierop.

  Wacht even en juicht juist justitieel onderzoek toe in deze zaak. Mocht blijken dat er geen sprake is van verkrachting, laat dan je zoon zelf een klacht indienen. Het is een volwassen man en heeft uw betutteling hoop ik niet nodig.


  Maak melding
 7. Bouta zal niet ingrijpen, want hij schuurt openlijk met minderjarigen plein publiek. Sterker nog ik denk dat als er sprake is van verkrachting Bouta zijn invloed zal uitoefenen nu de NDP zelf het politieapparaat is geinfiltreerd zal aan wenden om de zaak een andere wending te krijgen.
  EEn mogelijke scenaria . Riaaz, blijkt een andere Riaaz te zijn. Het meisje geeft toe een valse aanklacht te hebben ingediend. De politie en de kranten hebben nep nieuws verspreid. Loos, Loos, Loos


  Maak melding
 8. Nou minister ik was er niet bij dus kan geen oordeel vellen. Maar indien deze vrouw gelijk heeft dan wil ik wel zien dat zij daadwerkelijk actie onderneemt en een rechtzaak tegen de krant begint die melding van het bericht heeft gemaakt.
  Alleen dan komt haar ontkenning enigszins geloofwaardig over.
  Als het alleen maar bij woorden blijft , dan weten we wel hoe laat het is.
  Ik ben benieuwd naar het verhaal van de politie en wat zij met de aangifte hebben gedaan.
  Tot die tijd is het lastig om een oordeel te vellen over deze onsmakelijke zaak.
  Verkrachting is hooe dan ook mens onwaardig te meer het nu om een tien jarig meisje gaat . Ik hoop zo vurig dat het niet waar is vooral voor het arm kind. Wat zou dat verschrikkleijk zijn voor haar indien het daadwerkelijk gebeurd is.


  Maak melding
 9. Volgens de NDP redenering heeft de minister gelijk.Dat kind is 10 jaren en 6 maanden oud.Dus geen 10 meer.En dan gaan we redetwisten over de leeftijd en vergeten wat dat meisje overkomen is.
  Pech voor de zoon dat dit een ambtshalve zaak is.Met of zonder aangifte gaat het O.M een onderzoek instellen.


  Maak melding
 10. De zoon van jou baas was volgens hem geen drigsdealer, deed niet al veel wijferij, had geen afspraken om Hezbollah ruimte te bieden in Suriname voor terroristisch daden en toch is hij voor bovenstaande punten tot 16 jaar veroordeeld. Veel wijferij (23 buiten kinderen) is niet strafbaar maar zegt iets over de nest van de bevuiler. Mevr. R. Samsodien, u bent een leugenaar en een divegge. U graait en naait uw gezin kapot.


  Maak melding
 11. Dat doen de ndpers…liegen en bedriegen!!
  Schaamteloos is die samsoedien.Ze dient haar mond dicht te houden en wachten op het resultaat van een onderzoek.
  Ze maakt alvast misbruik van haar positie om de zaak te beinvloeden .


  Maak melding
 12. @pakiratigri en damsco pannenkoek

  Houden jullie je mond dicht.
  Nu is het niet zo leuk meer om te roepen voor de doodstraf als het gaat om 1 van jullie soort.
  Oedit ,die hebben jullie al veroordeeld met de doodstraf ,zonder bewijzen,
  Wees blij dat wij alle geduld hebben en roepen voor een onderzoek.


  Maak melding
 13. Weer praat jij onzin @beste Ray. Wat ik heb gezegd over Oedit is dat hij zijn verhaal moeten komen doen. Hij is verdachte maar hij heeft ook rechten. Maar, laat hij zijn verhaal komen doen. En de doodstraf bestaat niet in Suriname. Je hebt veel huiswerk nodig @Ray. Maar yu na mi boi. 👍😎


  Maak melding
 14. Deze vrouw is al eerder in opspraak gekomen dus ze is niet echt geloofwaardig. Bovendien straalt, naar mijn bescheiden mening, haar hele gezicht onbetrouwbaarheid uit.


  Maak melding
 15. @pakiratigri
  Nu is het plotseling niet meer leuk toch @pakiratigri?!
  Zeggen wij niet elke dag dat er eerst bewezen moet worden waar je de ander van beschuldigd!!
  Natuurlijk heeft elke crimineel rechten.Ze moeten in de gelegenheid gesteld worden om hun onschuld te bewijzen .
  Maar dat kan lastig worden als een crimineel toevallig lijder is en schuilt achter amnestie na eerst 15 voor eeuwig het zwijgen opgelegd te hebben en de rechters machteloos zijn.Raad eens ,deze 15 burgers hadden ook rechten om hun onschuld te bewijzen!
  Je bent een aanhanger van een crimineel. die zijn tegenstaanders kapot schiet en de woorden die komen uit je mond zijn daarom super belachelijk.Waarom meet je dan met 2 maten?!
  Je hebt je keuze duidelijk gemaakt en je staat achter de crimineel met amnestie en daarom dat jij de laatste bent die de rest een les komt geven over hoe het zit met recht en wet.


  Maak melding
 16. Donder op mang Rolline. Joe heer fesi oe no lobi kba. Jo boef..!!!! Joe tja fromoe in joe sking. Jij en je hele familie gaan naar de hel. Je kaar joe sref moslim??? Jullie zijn duivels…
  Steelt vn t arme volk. Gado ne sribie.


  Maak melding
 17. Er zijn figuren hier die zitten te duimen dat het kind echt verkracht is. Ik walg van dit soort waardeloze figuren. Ik hoop dat dit verhaal verzonnen is want voor een kind of wie dan ook is een verkrachting een trauma voor het leven.


  Maak melding
 18. Ray, jij behoort tot de groep die het zwaar gemunt hebben op de regering en met name op deze vrouw die deel maakt van deze regering. Hoe kan je stellig beweren dat de zoon van mevrouw Samsoedin een verkrachter is. Heb je concrete bewijzen? Zolang men niet met harde bewijzen voor de dag komt geef ik hem het voordeel van de twijfel. Ray, ik heb jou in het verleden het advies gegeven om een duik in de Ganges te nemen voor een rituele bad. De riviergodin Ganga wil jouw ziel reinigen van leugens en bedrog die vanuit het kamp van de oppositie over jou heen worden gestort. Ik ben immuun voor alle leugens en bedrog van de oppositie. De onzin die de politieke partijen uitkramen gaat bij jou in als warme daroe. Wordt nuchter en neem afstand van al die onzin of fake nieuws.


  Maak melding
 19. @RobG,

  Je schrijft dat men eerst met harde bewijzen moet komen dat de zoon van minister Samsoedien een 10-jarig meisje zou hebben verkracht. Maar je beschuldigt ondertussen wel de oppositie van leugens en bedrog. Je verkeert in extase als het om de NDP gaat. Je bent alle besef van de werkelijkheid helemaal kwijt.
  Wat als blijkt dat de zoon van de minister wel dat meisje heeft verkracht?
  Veel ouders roepen en schreeuwen dat hun kind(eren) geen slechte dingen doet (doen), de praktijk heeft vaker het tegendeel bewezen.


  Maak melding
 20. Als Bouterse de verkiezing wint, zal de zoon van de minister gratie krijgen, mocht hij zijn dat hij veroordeelt wordt. Dat Bouterse criminelen gratie verleend is reeds in het verleden bewezen. Het is aan de diehards van de NDP nu om de almachtige te smeken op hun blote knietjes dat ze de verkiezingen winnen. Mijn advies is roep Misikaba en Meije (deze heeft ervaring met verkrachten en je hoort nu niets meer) om te bidden, dat de NDP de verkiezingen wint. Mevrouw Samsoedin, deel een paar pakketten uit en slacht een paar koeien. Iedere pakket mammie en pappie van de NDP ook de diehards op deze forum, zullen dan voor u bidden.


  Maak melding
 21. @RobG
  1>> Laat ik het principe hanteren dat men onschuldig is tot dat schuld bewezen is.
  2>> DWT schijnbaar nieuws heeft gevonden omtrent een aangifte en beinvloeding van politie omtrent een verkrachting.
  3>> Een aangeschoten minister (moeder) begint na confrontatie in de media uit de hup te schieten met niet geverifieerd en mijn zoon doet dat niet en ik ga …. .
  4>> Ik denk dat wij het eens zijn dat geen enkele moeder 24/7 haar zoon zijn daden kan controleren en ook niet kan stellen dat het bericht geverifieerd is . of wel dat het past om minder stellig te reageren.
  5>> Als moeder en minister lijkt het verstandig om te stellen dat je het je niet voor kunt stellen en dat je indien het NEP nieuws is de media om passende maatregelen zult verzoeken. Dan ben je verantwoord bezig en sta je achter je onvoorwaardelijk achter je kind.
  6 >> Ik kwalificeer de reactie als de bekende Viswijf (sorry dames die vis verkopen) reactie van iemand die de laatste tijd te vaak betrapt is op onhoorbaar gedrag te weten:
  a>> het manipuleren van grond aanvragen door burgers en organisaties.
  b>> na het weg zetten van de oorspronkelijke aanvragers het voor eigen voordeel manipuleren van de grond uitgifte.
  c>> na betrapt te zijn op illegaal toe eigen van gronden wraak te nemen op de hypotheekbewaarder omdat de documenten die het voorgaande bewijzen zeer waarschijnlijk onder zijn verantwoordelijkheid gelekt zijn.

  RobG verdedigen van bloed is een natuurlijke reflex. ik denk dat wij het eens zijn dat een minister met grote problemen heel omslachtig te werk zal moeten gaan en gezien hetgeen wat voor ging beter enige tijd haar taken neer kan leggen al vorens openbaar zaken uit te spreken.

  Het is helaas meer dan regelmatig aantoon baar dat uitspraken van de president, de regerling, de NDP en RobG miet op de waarheid of feiten gebaseerd zijn.

  Ik ben benieuwd wat het politie onderzoek aan het licht gaat brengen.


  Maak melding
 22. “Ook kent hij geen Javaanse mensen in de omgeving waar hij woont”, aldus Samsoedien. Ze legt uit dat haar zoon “achter Reebergproject woont en in die buurt wonen alleen marrons”.

  Oeps!!!
  Nu worden de Marrons gebruikt als bewijs dat haar zoon de verkrachting niet zou kunnen hebben gedaan.?!


  Maak melding
 23. Hallo,,niemand is verkracht,de krant schrijft dat een zekere Riaaz zonder de familie naam te noemen een poging deed om iemand te verkrachten waarschijnlijk een meisje van 10 jaar(Javaans).
  Ik denk dat deze krant gaat schijten,de schrijver gaat zeker de bak in!
  Gaan jullie verder met jullie nep nieuws,het zal jullie niet lukken Bouterse wordt weer president van Suriname.

  Er is een hele mooie brug gebouwd,laten ze hier de opening zien nee toch,want alles is slecht in Suriname.
  Nep nieuws kunnen ze laten zien,Suriname voorwaarts.


  Maak melding
 24. @RobG
  Kop dicht.
  Je hoeft niet voor samsoedien op te nemen omdat ze een ndper is.
  Wij wachten rustig af op een rapport van de politie.
  En zoals het altijd eindigd met de ndp en zijn criminelen..of ze worden beloond met nog hogere posten zo niet de hoogste post die het land te bieden heeft…zie vb je baasje..of ze belonen hun zelf met amnestie…zie vb je baasje.
  Wees gerust,wij de rechtgeaarde surinamers nemen het recht niet in eigen handen.Wij hebben nog geloof in onze kapotte justitie systeem die je baasje eerder heeft opgefokt en vernietigd.
  .


  Maak melding
 25. Men moet niet alleen debiel, dwaas, idioot en oerdom zijn om wederom voor de derde maal te stemmen op de Nationale Duivelse Partij, maar ongeneeslijk paars knettergek demonisch bezeten zijn met het paarse ddb virus. Er staat sinds mensengeheugenis geschreven, vervloekt zijn moordenaars, maar nog meer vervloekt allen die moordenaars vereren en aanbidden.


  Maak melding
 26. Ik heb naar een interview geluisterd tussen Limbo en hoofdinspecteur Naarden over deze case:

  Hoofdinspecteur Naarden wilde niets en dan ook niets zeggen over een eventuele link tussen de minister en de verdachte.

  Verdachten worden sowieso met hun initialen aangeduid als ze worden opgebracht voor verhoor in de media.

  De hoofdinspecteur wilde helemaal niets kwijt over deze zaak waardoor ik denk dat het inderdaad om de zoon van de minister gaat.


  Maak melding
 27. Er moet een degelijk onderzoek plaats vinden want de politiek is een duivels vuil spelletje. Een ieder staat gelijk met zijn commentaar klaar maar weet geen ene ka.


  Maak melding
 28. mevrouw samsoedien

  het is niet riaaz die een kindje van tien heeft verkracht maar dit kind heeft riaaz zeker verkracht
  een kindje van net tien
  erg he ?


  Maak melding
 29. Roline Samsoedin moet zich schamen. Om grond aan te bieden aan de familie van dat meisje.
  Als jou zoon niets heeft gedaan. Dan wacht je toch even op de onderzoek.
  LET OP DAT ZE NIET IEDEREEN UIT KOOPT MET EEN STUK GROND OF WAT GELD.


  Maak melding
 30. Ndp is en staat voor geestelijk en moreel verval, maar ook voor moord, drugs en roof. Na wang vervloektoe duivelse criminele politieke misdadige immorele sekte.


  Maak melding
 31. Hoe is dit verhaal tot staand gekomn. Er moet toch iets gebeurd zyn .wie gaat zo’n verhaal verzinnen n in de ether gooie wetende dat ht zeer strafbaar is. Nee hoor mensen de redactie vn dagblad is niet zo lichtzinnig hoor ze hebn dit zeker getoetst op waarheid. In elk verhaal die opgeblazen is schuilt er n beetje waarheid in. Ht vlees is zwak n in sommige gevallen uiterst zwak. Wellust kent geen grenzen als j ht niet kan beteugelen. In elk geval we wachten ht onderOek af n als blykt dat ht waar is dan zyn deze mensen nergens meer veilig.


  Maak melding
 32. Nogmaals: laat het aan de bevoegde autoriteiten over. Deze zaak zie ik helemaal los van enig politiek gebeuren. Ja, beste @Ra? De waarheid zal naar voren komen.


  Maak melding
 33. POSITIE MINISTER SAMSOEDIEN ‘ONHOUDBAAR’
  15/04/2019 15:46 – Ivan Cairo

  dWT

  PARAMARIBO – De dagen van minister Roline Samsoedien van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) in het kabinet Bouterse II lijken geteld. De president zou al hebben besloten om de bewindsvrouw te vragen om op te stappen, zegt een insider. De regering wacht nu op een geschikt moment om dat bekend te maken.

  De minister kwam twee weken geleden onder vuur te liggen in het parlement vanwege vermoedelijke betrokkenheid bij dubieuze gronduitgifte. De knuppel werd in het hoenderhok gegooid door Abop-assembleelid Edward Belfort die beweerde dat Samsoedien betrokken was bij een obscure grondruil. Hij kon echter geen bewijs aan het college presenteren.

  Twee dagen daarna kwam VHP-fractielid Mahinder Jogi wel met “bewijzen” dat Samsoedien gronden had aangevraagd en gekregen voor zichzelf en voor een bedrijf waarvan ze aandeelhouder was. Dat was gebeurd in 2011, in de periode toen ze districtscommissaris (dc) was. Het pikante is dat ze, aldus Jogi, eerst een negatief advies als dc had uitgebracht toen desbetreffende terreinen door derden waren aangevraagd. Enkele dagen na haar negatieve advies vroeg ze zelf de gronden aan en gaf als districtscommissaris daarop positief advies aan de toenmalige minister van RGB.

  In De Nationale Assemblee zei Samsoedien geen enkele betrokkenheid te hebben bij de grondruil die door Belfort was aangevoerd. Zij ontkende niet in haar periode als dc terreinen te hebben aangevraagd, maar of het de gronden waren waarvan Jogi gewag had gemaakt wist ze niet. Zij zou eerst haar documenten moeten raadplegen. De grond te Dirkshoop in Saramacca, ongeveer 1 hectare, had ze aangevraagd om drooggewassen te telen na haar pensionering. Dit terrein heeft zij naar verluidt intussen doorverkocht.

  Ook een kleiner perceel, eveneens te Dirkshoop, heeft Samsoedien voor zichzelf aangevraagd, nadat zij afwijzend had geadviseerd op de aanvraag van een stichting die daar een kerk wilde bouwen. In 2015 reageerde ze als dc van Wanica positief op een aanvraag van Surigo Farms, een landbouwbedrijf van haar zoon Riaaz Kariem. De grond was aangevraagd door ene Carlo Zeeman destijds districtssecretaris op het commissariaat waar Samsoedien als dc de scepter zwaaide.

  Volgens Jogi was haar secretaresse op het commissariaat tevens onder-bestuursopzichter, medeoprichter van Surigo Farms. Uiteindelijk werd de 35 hectare aan het bedrijf toegewezen. De bewindsvrouw was ook een van de aandeelhouders van deze onderneming. Samsoedien deelde het parlement mee dat ze de aandelen heeft overgedragen aan andere aandeelhouders toen ze als minister was benoemd.

  De oppositie nam geen genoegen met haar antwoord en op voorstel van Abop-fractielid Marinus Bee werd haar de ruimte gegeven zich beter voor te bereiden en op een ander tijdstip het parlement te infomeren over deze kwestie. Naar de krant verneemt zijn nadat deze zaak in het parlement opspeelde nog meer lijken uit de kast gevallen. Er zou sprake zijn van dusdanige onregelmatigheden waardoor Samsoediens positie als minister volgens de insider “onhoudbaar” is geworden.

  Vernomen wordt dat president Bouterse vrijdag tot laat ’s avonds met enkele adviseurs heeft vergaderd waarbij ook deze zaak zou zijn besproken. Indien het tot ontslag komt, is Samsoedien de vierde opeenvolgende minister bij RGB die voortijdig gevraagd wordt de portefeuille in te leveren, sinds dit departement in 2005 werd ingesteld. Alleen Michael Jong Tjien Fa, de eerste RGB-minister, heeft een volle termijn gezeten.


  Maak melding
 34. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  @Sam 15 april 2019 at 22:38.
  POSITIE MINISTER SAMSOEDIEN ‘ONHOUDBAAR’

  @Sam: Je bent mij voor met de reactie uit (dwt.online)
  Er komen steeds meer dubieuze zaken van minister Roline Samsoedien naar boven.
  Dus straks hebben ze weer een nieuwe minister op RGB.


  Maak melding
 35. Sinds 2010 is het schering en inslag met kinderen van baas en zijn roverheid. De eerste op de lijst was opa Abrams, vul maar aan…ook baas zijn zoon en stiefzoon, vul maar aan, a moeilijk voe teri, ontelbare corrupte, immorele handelingen door baas en ndp elites. De amnestiewet is een immorele wet, vul maar aan. Oma en opa taki, ndp is een Nationale Dagoes Partij.


  Maak melding
 36. PARAMARIBO – In de zaak waarbij aangifte wegens verkrachting is gedaan tegen vermoedelijk de zoon van RGB-minister Roline Samsoedien is nog geen aanhouding van een eventuele verdachte verricht. De afdeling Jeugdzaken geeft grote prioriteit aan deze zaak verneemt de redactie van bronnen bij het Korps Politie Suriname.

  Het horen van eventuele getuigen wordt voortgezet. Medisch onderzoek van het slachtoffer zou hebben uitgewezen dat er sprake is geweest van vleselijke gemeenschap. Niet alleen in het politiekorps maar ook vanuit de samenleving wordt met argusogen gekeken hoe deze zaak wordt afgewikkeld.”

  Ik hoop dat de meneer inzake niet de gelegenheid krijgt te vluchten naar het buitenland.


  Maak melding
 37. Ja hij je zoon heeft het gedaan mevrouw samsodien niemand anders…waarom zoveel gelul…sluit hem op klaar…sluit mevrouw samsoedien ook op dan hoeft u je zoon niet meer te bezoeken want dan ben je vlakbij de circus….!gewoon straffen!…stelletje kinderlokkers die in Suriname rondlopen.


  Maak melding
 38. Mijn reactie is helaas niet geplaatst door de moderator, terwijl ik helemaal onschuldig bent, als de zoon en moeder Ramsoedien zelfs !! De Moeder is heel braaf als Mini – ster en haar zoon is de koning van de speeltuin. @ Damsco : als Mw: R. Ramsoedien geen lid is van de NDP, stond je al lang klaar om haar en zoon te veroordelen wegens hun etniciteit !!!!
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 39. Vreemd dat de verkrachter nog steeds niet is aangehouden.
  De vader van het meisje zegt de dader te kennen. Waarom vindt er dan geen aanhouding plaats?
  Geeft men de dader de gelegenheid het land te verlaten?
  Ook deze zaak lijkt een doofpot kwestie te worden.

  “Samsoedien heeft nimmer met ons gesproken”
  16-04- 2019
  RGB-minister Roline Samsoedien
  RGB-minister Roline Samsoedien
  De vader van het minderjarig meisje dat door de zoon van de RGB-minister, Roline Samsoedien, zou zijn misbruikt, zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat hij op donderdag 28 maart aangifte heeft gedaan bij de politie. Zijn dochter heeft hem in de vooravond van die dag verteld over het vermeend feit. “Ik was boos toen ik dit hoorde. Op woensdag 27 maart is er ontucht gepleegd met mijn dochter.” De vader zegt dat hij nimmer met minister Roline Samsoedien heeft gesproken over deze zaak. “Samsoendien heeft nimmer met ons gesproken hierover.”
  De vader van het meisje kent de verdachte. Hij kwam vaker groente en fruit bij hem kopen. “Op die bewuste dag heeft de zoon van de minister vijf biljetten van SRD 5, drie kwartjes en een dubbeltje aan mijn dochter gegeven. Wij bezwaren niemand. Het recht zal zegevieren. Op vrijdag 29 maart ben ik met mijn vrouw en kinderen wederom naar de politie geweest met het visum van de specialist.” De vader is in april zelf naar Jeugdzaken geweest en vernam van de politie dat het onderzoek wordt voortgezet. Hij zegt dat de politie van Lelydorp de aangifte terstond heeft opgenomen. Zij zijn uitgebreid gehoord door de politie en op maandag 15 april was de vader opgeroepen door Jeugdzaken. “Ik zal altijd kiezen voor mijn kind. Mijn kinderen staan op de eerste plaats”, stelde de vader. Ook Jeugdzaken heeft het onderzoek zoals het hoort voortgezet. Het meisje heeft aanwijzingen gedaan op de plaatsdelict.
  Minister Samsoedien ontkent dat haar zoon dit feit heeft gepleegd. Het 10-jarig meisje heeft steeds Riaaz, de zoon van Samsoedien, aangewezen als te zijn de dader. De vader heeft het geld samen met de kleding die zijn dochter op die dag aan had aan de politie overgedragen. Het onderzoek duurt voort.
  Saskia Bandhan

  Bron: dbsuriname.com

  Ook in De Ware Tijd is vandaag een artikel besteed aan deze verkrachtingszaak


  Maak melding
 40. Damsco 15 april 2019 at 12:17
  Alweer NEP nieuws, uit …je raad het al,…Dagblad Suriname .wat een stelletje poptjiepatoe journalisten zeg.NIEMAND neemt ze nog serieus ! vooral niet de SURINAMERS in de rest van de wereld.

  Ai joe dong np mpp ndp dagoe, a nepnieuws foe joe trong echte nieuws, paarse pedofiel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES