Speciale Radio Stanvaste uitzending vanwege Srefidensi in Suriname

5

ROTTERDAM, 24 nov – Op 25 november 1975 werd Suriname na enkele honderden jaren koloniaal bewind, een onafhankelijke staat. Hoe is de staat van de Staat Suriname na 43 jaar in relatie tot haar burgers zowel binnen de landsgrenzen als daar buiten? Zondag 25 november 2018 besteedt StanvasteRadio/Rotterdam in het programma PZN volle aandacht hieraan. Middels gesprekken en discussie zullen diverse opiniemakers en gezichtsbepalers voor de toekomst van Suriname aan de tand worden gevoeld.

“Wij hebben gekozen voor een keur aan mensen die een vergaande relatie met Republiek Suriname hebben. Ook is gelet op de verbindende relatie tussen deze mensen met Suriname” aldus de hoofdredactie van Stanvastradio/PZN. De volgende personen participeren in het programma: Hans Breeveld, Evertz Azimullah, Xaviera Jessurun, Sherida Mormon, Henk Aron, Steven Debipersad, Wayne Telgt, Mr. Singh, William Waidoe, Cedric van Samson, Gracia Ormskirk, Jennifer Baarn en Eliza Carter. Co-host- guest is Maureen Acohen.

De uitzending van deze PZN Suriname Onafhankelijke Staat [Sefridensi] is op zondag 25 november 2018 van 14.00 uur – 18.00 uur live te beluisteren via www.stanvasteradio.nl. Deze radio marathon special wordt mede mogelijk gemaakt door Keti Koti Connect Rotterdam en Fred Kulturu Shop Rotterdam.


5 REACTIES

 1. Ja babbel er maar een beetje over en ga maar lekker feest vieren met die 43e Srefidensie. Het is allemaal geen moer waard want intussen heeft Suriname met die zogenaamde onafhankelijkheid zichzelf weer tot kolonie gemaakt. Van China.


  Maak melding

 2. Onafhankelijkheid vieren??!
  Welke onafhankelijkheid wat onafhankelijkheid?!!
  Bouta houdt ons gegijzeld,dat kan onmogenlijk betekenen feest vieren!!
  De crimineel die ons het recht om te stemmen,om algemene geheime en vrije verkiezingen te houden na de onafhankelijkheid gestolen heeft.
  Wat valt er te vieren?!
  Wat viert deze crimineel?!


  Maak melding

 3. 43 jaar onafhankelijkheid en nogsteeds niet instaat om tandestokers te maken,maar geeft niet NEX NO FOUT.
  In 43 jaar hebben wij heelveel bereikt met het open houden van ons handen.


  Maak melding

 4. 25 november is voor velen een dag der bezinning. Alleen idioten gaan 43 jaar arm geworden Suriname vieren. Ieja de veroorzakers gaan het vieren want zij hebben land en volk in alle hoeken en gaten verkracht en misbruikt. Alleen als men al deze boeven opsluit en alle gelden die ze hebben gestolen terugstorten in de staatskas zal er feest zijn om de gerechtigheid. Suriname onafhankelijk met al die mega leningen, no boi, afhankelijker dan voor 1975, dankzij die mpp ddb en aanhangers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.