vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijWelles klaar om weer liefde in leven toe te laten; zoekt vrijgezelle...

Welles klaar om weer liefde in leven toe te laten; zoekt vrijgezelle moeder

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Surinaamse comedian en tegenwoordig ondernemer Ruben Welles heeft zondag een oproep geplaatst, waarin hij aangeeft op zoek te zijn naar een vrijgezelle moeder die net als hij op zoek is naar liefde en avontuur.

Hij schrijft erbij dat hij zich na een lange tijd van zelfreflectie en groei, eindelijk klaar voelt om weer liefde in zijn leven toe te laten.

Welles was getrouwd met de Surinaamse zangeres Cheryll Rijger die in juni 2022 in Suriname kwam te overlijden aan de gevolgen van ziekte door een hersentumor. Samen hebben ze een zoontje, waarmee hij anno 2024 op Curaçao woont. Eerder gaf hij aan dat hij rustig verder wil gaan en weer happy wil zijn.

“Als 36-jarige vader van een geweldige 4-jarige jongen, koester ik de mooie momenten van het ouderschap, maar ik mis de warmte van een partner aan mijn zijde. Dus hier ben ik, op zoek naar een vrijgezelle moeder die net als ik op zoek is naar liefde en avontuur.

Samen herinneringen maken, genieten van de kleine dingen en bouwen aan een mooie toekomst hier op ons prachtige eiland. Ben jij die speciale vrouw die ik zoek? Laten we samen ontdekken wat het leven voor ons in petto heeft. Stuur me maar een bericht”, aldus Welles in zijn oproep op Facebook en Instagram.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Nou heren commentators , Ik schaam mij voor u pijnlijke commentaren . Waarom? Hij is 1 van ons , een geweldige Acreur , zijn jullie vergeten dat wij van onze Welles houden? Kom jongens ik vind dit niet ok dat jullie hem zo slachten in deze chat. Welles is een hele lieve Jongen en ik Hoop dat een leuke lieve vrouw hem treft.
    Het gaat je goed Welles , en commentatoren , doe geen lieve mensen pijn..doe dat met die klootzakken , en daar zie ik wel eenheid hier ..laat Welles zijn geluk vinden en dan zien wij hem misschien straks weer op de buis. Vergeet niet Social Media Actors hebben het niet altijd makkelijk , vooral wanneer zo uit Democratie alle pijnlijke comments laten staan k, IPV ze te verbannen. Maar dat kun je alleen weten als je zelf een Media Producent bent met jezelf in de hoofdrol. Wees aardiger voorataan. Denk na wat je typt en hoe pijn je een ander daarmee doet. Laten we strven naar meer Liefde vooral voor onze Jongeren en Jong Volwassenen. Ik reken op u .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES