zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVIDEO: Cheryll Welles praat over ziekte en reageert op aantijgingen

VIDEO: Cheryll Welles praat over ziekte en reageert op aantijgingen

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse zangeres Cheryll Welles-Rijger heeft donderdagavond voor de camera gesproken over haar ziekte en haar huidige gezondheidssituatie. Ze ging in een gesprek met D-TV Express ook in op aantijgingen aan het adres van haar man Ruben Welles. Hem wordt verweten dat hij van de ziekte van zijn vrouw een business heeft gemaakt en op haar heeft geëxperimenteerd met de middelen die hij verkoopt.

Welles die bekend staat als acteur/comedian en geen enkele medische achtergrond heeft, startte ‘Welles Care’ met zijn vrouw. Via dit platform wordt advies gegeven aan kanker patiënten en verkoopt hij kankerblokkers, zoals een ‘kankerpakket’ bestaande uit bepaalde soorten thee en oliën. Zelf zegt hij erover dat het geen wondermiddel is tegen kanker.

Bij Cheryll werd in 2019 kanker geconstateerd. In een interview 4 maanden geleden gaf ze aan dat ze vanwege haar zwangerschap geen chemo therapie wilde. Ze besloot om het op natuurlijke manier te doen, haar levensstijl helemaal aan te passen en oso dresi te gebruiken.

Begin januari 2021 kreeg zij hoofdpijn en na een echo bleek de kanker uitgezaaid te zijn naar haar hersenen waar een tumor aanwezig was. Ze werd geopereerd en de tumor werd succesvol verwijderd. Daarna bleek echter dat er nog meer tumoren waren, die ze ook met alternatieve behandelingsmethode (in dit geval cannabis) besloot te bestrijden.

Dat de tumoren in haar hoofd niet verdwenen waren na die alternatieve behandelingsmethode bleek begin dit jaar, toen er een crowdfundingsactie werd opgestart omdat Cheryll bestraald moest worden vanwege tumoren in haar hoofd. Met de actie werd 15.000 euro opgehaald en ze kon naar Nederland.

In het gesprek met D-TV verteld ze over haar ervaring in Nederland en haar huidige gezondheidstoestand. In Nederland zijn er veel nieuwe tumoren ontdekt. Ze moet hiervoor een volle chemo therapie ondergaan en dat zal in Suriname gebeuren.

Binnen bepaalde kringen wordt gezegd dat Cheryll meer baat zou hebben van reguliere kankerbehandeling, dan ‘aanrommelen’ met alternatieve middelen. “Het is mijn keus dat ik voor deze therapie heb gekozen” zegt ze.

Ze benadrukt dat haar situatie, niet de schuld is van haar man. Cheryll bestrijdt dat Ruben Welles op haar geëxperimenteerd heeft met de spullen die hij verkoopt.

Het hele gesprek is hier terug te zien:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Cheryl maak je niet druk. Een ieder moet je behandelkeuze respecteren. Concentreer je op je herstel want stressen over zaken is niet goed. You are a worrior….keep fighting. Je zal dit overwinnen. God bless you and your family.


  gemodereerd
 2. Je bent heel erg positief. Blijf dat zo houden. Doe zo veel mogelijk leuke dingen.
  Je hebt gelijk, God alleen bepaald.
  Put kracht uit de Here.
  Het beste Cherryl.
  Je haar groeit weer.


  gemodereerd
 3. Zangeres, caribean beauty queen, communication & marketing manager Rudisa, de molen, Welles Care, glitter&glamour lifestyle en nu “go fund me’.Wat heeft ze gedaan met al haar opgebouwd vermogen? I.p.v. rommelen met cannabis en oso dresi had ze liever de reguliere kankerbehandelingen ondergaan. Ze heeft gekozen voor Welles Care maar moet nu toch volledig bestraald worden in SU..Wens haar het beste…chemotherapie is geen grap…verlies van haar, gewicht, smaak, geur en gevoelzintuigen op de huid vallen weg….


  gemodereerd
 4. Ik ben er stil van. Wat een sterke vrouw.
  Kracht en beterschap op een dragelijke manier,
  Soso lobi.


  gemodereerd
 5. Ik wens je heel veel kracht toe en dat je genezing zal vinden.
  Geef je hoop niet op,blijf vechten.


  gemodereerd
 6. lijkt wel een reclame spotje , bepaalde aantijgingen kunnen best op waarheid berusten , maar sudesh verwoordt het goed


  gemodereerd
 7. Opeens geven mensen zoveel om je.
  Wanneer je bijvoorbeeld van vleeseter een vegetariër word is men opeens zooo bezorgd om je, terwijl daarvoor men zich geen ene moer scheelt wat je at.

  Soms steekt men hun neus teveel in andermans zaken zonder zich te verdiepen in de redenering ervan.


  gemodereerd
 8. Beste Cheryl ,ik ken je niet persoonlijk,heb wel.altijd genieten van jou muziek met jou prachtige stem.
  Heb naar jou interview geluisterd en weet precies wat je meemaakt omdat ik dat van.dichtbij met mijn zus hebt meegemaakt ,die er helaas niet meer onder ons is ,ook alweer 10 jr geleden ,toen hadden ze nog niet van dit moderne techniek,ze had precies hetzelfde als jou ,ik wens je bij deze heel ,heel veel.sterkte en beterschap ,we bidden en leven met jou mee.


  gemodereerd
 9. Ik condoleer de hele familieleden in het byzonder meneer Welles en de kinderen met het heen gaan van zijn lieve vrouw en mama.
  Cher kon de strijd niet winnen want het was
  een heel zware strijdt dat ze begaan heeft.
  Moge haar ziel in vrede rusten.
  Nog maals gecondoleerd familie,vrienden en kennissen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES