Avanaysa (19) wint eerste seizoen van RTL-show The Talent Project

9
Avanaysa (19) wint eerste seizoen van RTL-show The Talent Project
Foto: (c) screenshot RTL-show The Talent Project

HILVERSUM, 28 okt – De 19-jarige Avanaysa Neida heeft afgelopen vrijdag het eerste seizoen van de RTL-show The Talent Project gewonnen. De moeder van een dochter van vijf versloeg in de finale de kandidaten Rick, Nelis en Anouk en ging naar huis met 50.000 euro.

In The Talent Project worden de deelnemers honderd dagen werden getraind door verschillende coaches. Na die honderd dagen presenteerden de talenten zich weer voor de jury, wie het meeste progressie boekte, mocht door.

Volgens Avanaysa is ze ‘heel veel veranderd’ door The Talent Project. “De Avanaysa van nu is heel zelfverzekerd, een powerwoman en moeder. Ik sta er nu gewoon. Ze hoopt op een toekomst ‘vol met muziek, liefde en kracht’. “Ik ben klaar voor Nederland. Ik wil nu echt laten horen wat ik heb” zei ze na haar overwinning tegen het Algemeen Dagblad.


9 REACTIES

 1. @Pakiratigri! Deze hufter heeft hier geen recht van spreken!! Meid van harte gefeliciteerd en ga zo door!! ik ben zo blij, dat ik een Pakira ga dood schieten alwaar de tigris zijn in de jungle voor een feestje!!!


  Maak melding

 2. FBI

  28 oktober 2018 at 14:28

  19 jaar en een dochter van 5? Zeer volwassen en doordachte dame dus. Pfffffft!

  ====================================================

  Ik moest het artikeltje 5x lezen. Ga er maar vanuit dat vader van het kind spoorloos is. Ach man op die leeftijd moet je toch met poppen spelen ipv kinderen verwekken.


  Maak melding

 3. Forums, Odi odi.

  Proficiat jonge dame van 19 jaar.
  De moeder van een dochter van vijf versloeg in de finale de 3 overig gebleven kandidaten en ging naar huis met 50.000 euro.
  Gebruik het geld goed en verstandig jonge dame.

  @FBI & @Koos2018 : En straks komt de verwekker plotseling bovenwater.
  Want die wil straks ook mee profiteren van het geld.


  Maak melding

 4. @FER.E, hahaaa aaai baja… en zo zal het geschieden want die blakamang ruikt doekoe toch. Die kelderbox praktijken moet men scherper in de gaten houden. Je lichaam verkopen voor een paar Mcdonalds cheeseburgers heeft ver strekkende gevolgen.


  Maak melding

 5. 50ct. Was een rover, tupac was geen lieve jongen rip. Etc etc. we zijn allemaal fan. Een Surinaamse jonge dame met talent word afgekraakt hier respect voor jullie mang….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.