zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSurinaams benefiet diner voor bewoners verzorgingshuis Diemen

Surinaams benefiet diner voor bewoners verzorgingshuis Diemen

-

Does Travel - naar Suriname

DIEMEN, 11 sep – Op 15 september organiseert Everyday People een Surinaams diner voor de bewoners van verzorgingshuis Berkenstede te Diemen. Hier wonen hulpbehoevenden ouderen van 60 jaar tot 100 plus. Allemaal zeer bijzondere mensen met mooie verhalen en ervaringen.

Naast het bieden van een diner voor alle bewoners zal een speciale bewoonster, mevrouw Sardha Soebedar Dwark ook extra in het zonnetje zetten. Naast dat zij dan 55 jaar wordt is het ook een zeer inspirerende vrouw. De eerste woorden die te binnen schieten bij deze mevrouw zijn positiviteit, doorzettingsvermogen en haar lach.

De manier waarop zij omgaat met teleurstellingen is uniek. Ondanks de vele hersenbloedingen is zij niet bij de pakken neer gaan zitten. Zij is een voorbeeld en een inspiratiebron! Wil jij helpen dit diner mogelijk te maken, door bijvoorbeeld boodschappen te sponseren of wil je op een vrolijke manier de ouderen entertainen? Wil je iets lekkers maken? Heb je een ander idee? Alles kan! Stuur dan een mail naar [email protected]

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
 1. Bejaardenhuis is zielig. Maar soms hebben mensen geen keus. Je kan beter een stervende bejaarde alleen in het bos achterlaten. Zo deden de Indianen dat vroeger. Indianen waren nomaden maar regering heeft al hun land aan de marrons geschonken. Nu kunnen Indianen niet meer trekken van plaats naar plaats. Ze moeten een soort marron worden van de regering.


  Maak melding
 2. De zoon van mevrouw Soebedar is haar mantelverzorger. Bijzonder knap van deze jongeman dat hij naast zijn studie ook nog zijn moeder verzorgt. Ondanks haar ziekte waardoor zij verlamd is geraakt en in een rolstoel is terechtgekomen, draagt zij haar ziekte met waardigheid. Haar zoon was te zien in een talkshow en het was ontroerend om te zien hoe hij zijn moeder verzorgt. De glimlach op het gezicht van mevrouw Soebedar was hartverwarmend.
  Er zijn nog meer jonge kinderen die hun ouders verzorgen. Deze jonge kinderen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.
  Hoop dat het benefiet diner een groot succes wordt.


  Maak melding
 3. @ Poki,

  Dit bericht is niet geplaatst om daar je politieke frustraties op los te laten. Wees blij en respectvol dat er mensen zijn die dit soort initiatieven organiseren!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES