maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment55.000 bezoekers voor Milan Summer Festival in Zuiderpark

55.000 bezoekers voor Milan Summer Festival in Zuiderpark

-

Does Travel - naar Suriname

DEN HAAG, 6 aug – Het Milan Summer Festival, dat op 3, 4 en 5 augustus op de velden van het Zuiderpark in Den Haag plaatsvond, heeft afgelopen weekend maar liefst 55.000 bezoekers getrokken. Het Hindoestaans festival werd vrijdag geopend door wethouder en eerste locoburgemeester Richard de Mos. Hierna volgden verschillende activiteiten en optredens, waaronder een show van de populaire Surinaamse zangeres Nisha Madaran, die speciaal voor het festival werd overgevlogen vanuit Suriname.

Ook DJ Freddy Moreira, de Pakistaans-Nederlands rapper en beatboxer F1rstman en allround showband Passion Urbankawina maakten tijdens deze 34e editie hun opwachting. Het evenement, dat één van de grootste multiculturele festivals van Europa is, werd zondagavond afgesloten.

Hemant Lachman, mede-organisator Milan Summer Festival: ‘Wat het Milan Summer Festival zo bijzonder maakt, is dat bezoekers de meest uiteenlopende culturele achtergronden hebben en van heinde en verre komen om elkaar hier te ontmoeten. Zo zijn er veel vaste bezoekers van Hindoestaanse afkomst die hier al sinds de eerste editie kind aan huis zijn, maar zagen we deze editie ook veel jongeren uit alle windrichtingen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. De organisatie doet het goed. Milan brengt verbroedering samen. Overigens zien wij ook op kwaku steeds meer mensen met diverse culturele achtergronden bij elkaar komen.Ga vooral zo door.


  Maak melding
 2. Er was GEEN vuurwerk. De schrijver van dit artikel heeft de klok horen luiden maar het was geen vuurwerk… Bim Bam Bom
  (Door de droogte is er gevaar voor brand zegt de brandweer, vandaar afgelast).


  Maak melding
 3. ik ben alle drie dagen geweest, maar vind dat het moet mogelijk zijn, dat de ouderen die vooral in de bejaarden huizen wonen leven alleen stand/echtparen zijn, ook moeten kunnen deelnemen met dit soort aan gelegenheden vooral gratis denk ook aan de gehendiekapten..

  bovendien vind ik, dat alle 60 70 plussers tegen een symbolisch bedrag ook toegelaten moeten kunnen worden voor deelname op deze vestiefals die groep mensen hebben hun hele leven alles gegeven voor de samenleving, gun ze ook wat..


  Maak melding
 4. Daverende vuurwerkshow? Ik heb niets gezien. Wel was er diverse show s met spectaculaire vuurelementen, wel op een podium tijdens optredens van diverse zangers, bands enz.

  Dus uw nieuwsbericht klopt nieten foto


  Maak melding
 5. Babun-Nefi , fijne positieveling, de Milam , noch het Kwakoefestival, noch de diverse Pasar’s zijn ontstaan uit behoeftes uit de diverse groepen en daaruit georganiseerd, maar geen Nederlandse uitvinding, dus lul niet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES