dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentCarrière switch: Oud-voetballer Royston Drenthe brengt eerste EP uit

Carrière switch: Oud-voetballer Royston Drenthe brengt eerste EP uit

-

Does Travel - naar Suriname

ROTTERDAM, 18 jun – Royston Drenthe heeft een nieuwe carrière! De in Rotterdam geboren oud-voetballer van Surinaamse afkomst heeft afgelopen week zijn eerste EP uitgebracht onder zijn artiesten naam ‘ROYA2FACES’. De EP genaamd ‘Quatro’, bestaat uit 4 nummers en is te downloaden via alle grote streaming platformen .

“De 4 nummers laten elk een ander deel zien van ‘octopus’ Royston Drenthe . In de komende maanden wordt er hard gewerkt aan nieuwe nummers en een album. Videoclips mogen hierin niet ontbreken , dus hou hem in de gaten!” meldt zijn management.

Drenthe was in de jaren 2000 een zeer beloftevolle voetballer bij Feyenoord en vervolgens Real Madrid, maar kende vanaf 2010 een roerige loopbaan bij diverse clubs uit Spanje, Engeland, Rusland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. In 2017 beëindigde hij zijn carrière in het betaald voetbal. Drenthe kwam éénmaal uit voor het Nederlands voetbalelftal.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Ja nou laat me zeggen Van Hanegem zou zeggen hy kan aardig voetballen maar moest en zou weggaan naar het grote Real Madrid.
    Monie monie soso monie law ing en now a no abie kha


    Maak melding
  2. Die loopt binnen binnen 2 jaar bij de schuldsanering en in de bijstand..

    Kansloze patser die zich heeft laten plukken door zijn hele familie inclusief neefjes en nichtjes…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES