Srefidensi Party met Trafassi (www.25november.nl)

0

Vandaag (vrijdag 25 november 2011) is het 36 jaar geleden dat Suriname onafhankelijk werd. Om die reden organiseren Pleasure.NL & Waterkant.Net een gezellige ‘Srefidensi party’ met TRAFASSI en 2-REMEMBER in de Rotterdamse club Eclipse.

Srefidensi, oftewel onafhankelijkheid, markeert het einde van 300 jaar kolonisatie van Suriname door Nederland en de start van de ‘nieuwe’ Republiek Suriname. Met heel veel vreugde werd in 1975 de geboorte van Suriname gevierd. Deze 36ste verjaardag van de nog jonge Republiek mag ook dit jaar daarom niet onopgemerkt voorbij gaan.

TRAFASSI & 2-REMEMBER De Rotterdamse club Eclipse(voorheen Outland) wordt op vrijdag 25 november omgetoverd tot één groot Surinaams feest met muziek van de populaire live bands TRAFASSI en 2-REMEMBER. Ook de Surinaamse DJ’s Merre en MixMaster J zullen zorgen voor een swingende avond. Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie een live verrassingsact in petto! Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door Telesur Nederland, die de hoofdsponsor van dit evenement is.

Kijk voor meer informatie ook op www.25november.nl WAN SWITI SREFIDENSI!

Bekijk ook: