Rolande Esajes is ‘Miss Kroeshaar 2011’

11

Rolande Esajes is vorige week in een bomvolle zaal bekroond als Miss Kroeshaar 2011. Dit gebeurde tijdens het Sabi Wiri weekend in No Limit in Amsterdam. De verkiezing is een initiatief van kroeshaar.com met het doel de schoonheid van dit unieke haartype te promoten. Samen met SME Omroep en de organisatie Embrace werd voor de tweede maal de kroeshaardagen met succes georganiseerd.

Uit de drie finalisten werd de 28-jarige studente die in Belgiƫ woont letterlijk door een meerderheid van het publiek gekozen. Nadat bij acclamatie niet kon worden uitgemaakt wie de winnares was, werden de bezoekers gevraagd de hand op te steken voor hun favoriete kandidaat.

Volgens het publiek voldoet Rolande aan alle eisen waaraan een ambassadeur van kroeshaar moet voldoen. Niet alleen heeft ze een prachtige dos kroeshaar, ze is intelligent, mooi en draag haar krulletjes met een trotse elegantie.

Bekijk ook:


11 REACTIES

 1. Rolande gefeliciteerd.

  Alleen begrijp ik niet waarom we, als zo tegen discriminatie zijn, al die verschillende verkiezingen houden en de zaal een opvallende homogeniteit vertoond.


  Maak melding

 2. Ik vind het ontzettend mooi puur kroeshaar in een model.
  vind jammer dat veel afro’s zichzelf modificeren met andersmans haren.
  Want de afro vrouw vind ik een mooie vrouw met haar eigen natuurlijke haar.
  Kan me nog herinneren in Suriname toen een afro vrouw langsliep was ik helemaal geobsedeerd van haar schoonheid.


  Maak melding

 3. @ de bussy…

  Africa has ever ruled,
  Think about Egypt,
  The Harapas (people) of the Indus Valey in India,
  and most recently The People of the Khmer.

  Know ur History to know ur Destiny…


  Maak melding

 4. @de Bussy

  Anna_Z is een dom moesje dat momenteel op de antillen de heledag kokosnoten met haar hoofd opvangt. Neem het haar niet kwalijk is daardoor nogal verward en traag van begrip. Zo heeft ze nu pas , maanden na de sluiting van DWT-forum dit alternatief gevonden. šŸ˜‰


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.