Rechercheteam onderzoekt vergiftiging politieman

4

PARAMARIBO, 29 sep – Een team van maar liefst twintig politierechercheurs onderzoeken de vergiftigingszaak van commissaris Hendrik Setrosentono. Dit zegt politiechef Humphrey Tjin Liep Shie. Niets wordt aan het toeval overgelaten en niets wordt uitgesloten.

“We zullen elke mogelijkheid aangrijpen om deze zaak uit te zoeken, verdachten hebben we nog niet op het oog’, zegt Tjin Liep Shie. Dat er opzet in het spel is, is buiten kijf. In de drinkwatertank van Setrosentono’s woning is een deels nog gevulde fles grasverdelger gevonden. De politieman ontdekte het spul zelf na een alarmtelefoontje van zijn dochter. Zij vond het water een groene kleur hebben. Setrosentono drukte haar op het hart het water te laten voor het was.

Bij thuiskomst ontekt hij de fles. Het gezin spoedde zich naar de dokter die een test liet uitvoeren. Alle vier gezinsleden bleken het spul onder de huid te hebben. “We doen er alles aan om de juiste toedracht te achterhalen”, aldus Tjin Liep Shie. Het gezin ligt nu in het ziekenhuis voor observatie en er dreigt geen levensgevaar. Alle vier staan onder politiebewaking. Setrosentono maakt deel uit van het managementteam van het Korps Politie Suriname.

Bekijk ook:


4 REACTIES

 1. Wat zijn mensen toch laf om tot zo´n daad over te gaan. Onschuldigen worden het slachtoffer van deze daad.
  Mijn eigen familie heb ik altijd voorgehouden om de drinkwater tanks in een kamer in huis te plaatsen zodat niet huisgenoten het niet makkelijk wordt gemaakt om bij de tank te komen.
  Maar dat kost weer geld en dat hebben de meeste Suri´s niet.
  De dader, indien opgepakt, zou ik als straf ook dit spul laten drinken


  Maak melding

 2. ach ja die moordenaars van die Hollandse toerist loopt nog steeds vrij rond, bij de benoeming van de nieuwe politiechef zijn er tientallen mensen opgepakt terecht of onterecht niemand weet dat wat wij wel weten is dat het veiligheidsgevoel bij de burger niet is toegenomen.Sommige surinamers hebben hun zelf een slechte dienst bewezen door te kiezen voor deze criminele bende die nu de macht hebben in suriname.


  Maak melding

 3. Jozef Jusia (75) is vandaag in het ziekenhuis overleden. De vorige week werd in zijn woning aan de Uranusstraat ingebroken. De man werd mishandeld en beroofd. Jusia woonde alleen.

  De bejaarde man werd mishandeld door de criminelen die zijn huis waren binnengedrongen. Hij werd geslagen met zijn kruk op zijn hoofd. De man liep zodanige verwondingen op dat hij opgenomen moest worden.

  Na enige tijd kwam er hulp. Buren hoorde hem roepen om hulp. De politie is de daders nog niet op het spoor. Het is ook niet duidelijk wat er gestolen is omdat het slachtoffer niet meer aanspreekbaar was.

  PS…ze hebben als voorbeeldige leiders onberechte mensendoders. Het zijn aanhangers van deze regering.

  Occupatie nabij politiepost Leiding 9a
  ….net als de ponton op het stuwmeer …. weet niemand iets hiervan? Hahahaha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.