Lid Surinaamse politietop en gezin vergiftigd

18

PARAMARIBO, 28 sep – Een lid van het managementteam van de politie is vergiftigd. Dit meldt het Korps Politie Suriname, KPS. Ook het gezin van politiecommissaris Hendrik Setrosentono heeft gif ingenomen dat in de watertank bij hun woning moet zijn gedeponeerd. Het gezin, man, vrouw en twee kinderen, is opgenomen in het ziekenhuis. Volgens politiewoordvoerder John Jones is een politieonderzoek ingesteld.

Bekijk ook:


18 REACTIES

 1. Ja, Ja, Mensen! Wie twijfelt nog?! De criminelen hebben het voor het zeggen. Hoe kan het ook anders? Met een crimineel als president heeft niemand een beter voorbeeld van “voorspoed en geluk” nodig. Wanneer je op het rechte pad blijft zit je in de hoek waar de klappen vallen.

  Hoe vinden jullie deze? Een voor drugstransport veroordeelde, waarschuwt de wereld (Nueva Yorko) om waakzaam te zijn voor drugscriminaliteit.


  Maak melding

 2. Hoever kan een een samenleving nog zakken??
  Waar gaat het heen met mij geliefde land Suriname sari tori, top punt van moreel verval een land die in handen is van veroordeelde criminelen en moordenaars kan alleen slechter gaan. Ik keek laatst naar reportage bij in de branding over die illegale straatventers in de binnenstad één van die gasten zei gewoon ik heb voor Bouterse gestemd dus ik mag mijn spellen gewoon verkopen en daar sta je als gezag die de orde moet handhaven. De regering in Suriname is criminele regering die een criminele voorbeeld geeft aan de gehele samenleving en dat zal zich in niet al te lange tijd tot geweld uitbarsting leiden anarchie.


  Maak melding

 3. Wat ik heb voorspeld zal uitkomen, tegenstanders van deze moordenaarsregering zullen niet meer worden opgepakt, maar door vergiftiging, ongeval, roofmoord worden vermoord. Geen 8 dec. 1982 scenario’s meer, maar zoals in Rusland, venezuela, Noord Korea en Cuba, wee de oliedomme aanhangers die stemden op onberechte wetverachters en goddelozen. U verdiend deze leiders.


  Maak melding

 4. Weer het gezeur van sommigen ik word er zo moe van om steeds hetzelfde te lezen van de tegenhangers van de surinamer en zijn gekozen regering.
  Ik denk dat deze heren heel wat aandacht tekort komen, ze vergeten dat negatieve reclame het best werkt.


  Maak melding

 5. Serieuze zaak. Ik kan mij herinneren dat een tijd terug een soortgelijk geval plaats vond.

  De methode geeft ook te denken. De onschuldige gezinsleden worden ook betrokken in de zaak. Dergelijke misdaden zijn in de regel terug te voeren op twee mogelijke dader profielen.
  -1- De psychopaat die een vreselijke haat tegen de agent en/of zijn gezinsleden heeft.
  -2- De georganiseerde misdaad die deze methode inzet om hun macht te tonen. In Italie en Mexico zijn daarvan voorbeelden te over.

  Hoe dan ook er moet bij zo’n ernstige misdaad binnen een week duidelijk zijn met welk profiel we te maken hebben.


  Maak melding

 6. @Jozef #6

  De oorzaaak ligt dieper. Er is nml haast geen nieuws te melden over deze regering omdat ze nagenoeg niets doet voor het land en de zaken waar ze blijkbaar wel mee bezig zijn angstvallig verborgen houden voor de media & de media duidelijk censuur hebben opgelegd.

  Dan blijven vanzelf alleen de reactie tegen en voor de regeing over. Vreemd oveigens dat jij je alleen aan het laatste stoort.


  Maak melding

 7. Aan de ndp aanhangers is een waarschuwing als olie op het vuur gooien, die oliedomme dwazen. We zullen niet huilen, maar lachen om al de ellende die deze idioten over hun hoofden en nakomelingen zullen brengen, door op didibri en co te stemmen hebben ze een criminele vloek over hun hooofden gebracht. MET IRONIE WORDEN ZE NU VAN REPLIEK GEDIEND. HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA. Stree de stree didibri na oeng fisimang, ook de valse tiendeneisende profeet zing mee, leve didibri. Geef geef geef voor het koninkrijk op aarde. Wat een misleiding aan de domme dwazen.


  Maak melding

 8. Jozef,
  jij bent redeloos.
  Ik stel voor dat die hele zooitje volgers van Bouterse naar een forum gaan waar jullie het eens zijn met elkaar over de misdaden van Bouterse en de slechte voorbeeld die deze moordenaar aan de samenleving geeft.
  Je kan zien hoe bekrompen die volgers van Bouterse zijn nog geen jaar geleden werd dit forum met hun leugens en bedrog vervuild toen hoorden ik niemand roepen dat deze ezels verbannen moesten worden, sommige gingen zo ver dat ze anders denkenden met de dood hebben bedreigd waaronder ik zelf. Ik heb nooit geroepen dat deze mislukkelingen van deze site geweerd moesten worden ik blijf ze bestrijden met woorden en feiten.
  Jozef in de jaren 80 heeft jou president laten zien hoe hij met de vrijheid van meningsuiting omgaat, hij heeft laten zien hoe hij met anders denkende omgaat sommigen heeft hij voor altijd het zwijgen opgelegd en als jij en de rest van die kudde de rode loper voor deze beest Bouterse willen uitrollen moeten jullie zelf weten, ik doe het liever met een bomtapijt, dit soort mensenrechten schenders zie ik liever achter de tralies of in een kist liggen.


  Maak melding

 9. Mislijkmakend!

  Is deze hele afaire. Als je zelfs je watervoorziening niet meer kan vertrouwen, wat of wie moet je dan nog je rug toekeren?

  Niemand weet uit welke hoek dit komt, maar dat zal heel gauw moeten worden uitgezocht.
  Want “zien doen, laat doen!”
  Anderen gaan deze laffe werkwijze kopieeren dan vallen er meer slachtoffers. Suriname is Suriname niet meer, helaas.


  Maak melding

 10. Het was een kwestie van tijd dat er zo iets zou plaatsvinden.In Vredenburg was het al vorig jaar gebeurd.Misschien dat er eindelijk aan de watervoorziening van het volk gewerkt wordt.Dit land gaat steeds maar achteruit sinds ’80.Straks zitten we bij onze lantaarn om ‘savonds de krant te lezen.

  Cobie.


  Maak melding

 11. #8 Neus, mee eens.

  Waterkantnet is bestemd voor Surinaamse- Nederlanders om Suriname,Surinamers en Surinaamse zaken in de GATEN te houden.
  Het staat met vetgedrukte letters bovenaan de hoofdpagina.
  Uiteraard zijn suri’s van harte welkom, zeker en vooral,omdat ze niet zonder angst, hun mening in suri kunnen uiten.

  Wat een trieste gebeurtenis !
  Als zelfs de politie-top niet meer veilig is, wie dan wel?
  Ik zou maar nagaan welke boef vind dat hij “onterecht” is ingerekend.


  Maak melding

 12. #6.

  Tegenstander zijn van een mensenrechtenschender is in mijn visie voorstander zijn van de Surinaamse mens.
  Je komt immers als tegenstander van een
  mensenrechtenschender, juist op voor de belangen van de niet criminele hard werkende Surinamer (man/vrouw).

  U stelt dat u moe wordt van de tegengeluiden, klaarblijkelijk niet moe genoeg om alsnog een reactie te geven.

  Welnu! Van het navolgend zal bij u de uitputting nabij zijn.

  Tijdens het bewind van uw huidige president, die overigens in 1980 (vlak voor de verkiezingen) aan de macht kwam na het plegen van een democratische coup.
  Zijn er verscheidene mensen waaronder een politie inspecteur vermoord.
  Veder zijn er via het internet verklaringen te lezen en te horen (o.a. van mr. drs. A.R. Haakmat) waar zelfs de Surinaamse zwerfhonden (broodmager) geen brood van lusten.

  Zo! Welterusten Jozef of is het Judas?!


  Maak melding

 13. Termiet en Wikishitt,
  Wi na banaboeng, wij zullen groeien, bloeien en welig tieren naargelang jullie met vuil shmijten.

  Dwarsgeboorte ligt aan jullie bestaan ten grondslag.

  Nakomeling van bekakte Suri’s van weleer.
  Wel, “akabada”. Jullie komen nooit meer in het zadel!


  Maak melding

 14. Waar is deze consternatie voor nodig?

  Hoe kunnen de vergiftigers zo dom en achterlijk zijn om de fles met grasverdelger te laten staan? Als men wat doet, doe het dan ook goed is mijn boodschap. Niemand is onschendbaar en men dient zich te bezinnen dat een ieder vergankelijk is. Jammergenoeg worden daarbij onschuldige mensen getroffen. Maar waar niet ter wereld?

  De Navo bombardeerde een huisje van Saddam en het onschuldige naburige dorp lag tegelijkertijd ook plat, dorpsbewoners omgekomen, mannen, vrouwen en kinderen lagen overal gespreid in dit dorp te apegapen,…..en verder kraait er geen haan naar, ook allemaal onschuldige mensen en gezinsleden. Recentelijk nog in Libië en vroeger in Ned-Indië en ga zo maar door.

  Ook hier in Suriname tijdens de coup en de jaren erna zijn een legio onschuldige Surinaamse burgers gedood door het jungle commando van Brunswijk en de manschappen van Bouterse, en een oplossing met schadevergoeding naar de nabestaanden toe werkt als een druppel op een gloeiende plaat. Het is ook irrelevant om zich nu druk te gaan maken om onschuldige gezinsleden van een door ontevreden Surinamers verachte regering.

  Dit soort wraakacties van individualisten onder het Surinaamse volk geeft alleen maar aan dat democratie in Suriname nog in de kinderschoenen staat en thans nog wordt gebezigd als een bevrijdingswoord maar niet zoals de essentie van het begrip doet vermoeden.

  Al de goddeloze c.q. goddelijke praktijken die momenteel in Suriname plaatsvinden zijn gelovigen eigen dingen. En aangezien de meeste inwoners hier in Suriname geloviger zijn dan de Paus, weerspreekt dat hun goedwillendheid in de omgang met hun medemensen.

  Bijvoorbeeld; Wanneer iemand in Suriname zijn mening kenbaar maakt loopt deze de kans een kofoe op zijn smoel te krijgen zodat de vrijheid tot vrije meningsuiting al bij voorbaat uit angst wordt beperkt tot achterklap en hypocrisie.
  Kijk maar naar het geval op drietabbetje, die security meneer kreeg op laffe wijze een kofoe in zijn gezicht van een andere klager omdat hij zijn mening heeft geuit op basis van democratie.

  Men wil graag dat de waarheid boven water komt, maar komt deze uiteindelijk boven water dan vindt men dat bij nader inziens toch niet zo leuk om te weten. Ditzelfde gedrag vindt ook plaats in Nederland en andere zogenoemde geciviliseerde landen.

  In Europa(lees ook Nederland) wanneer er sprake is van vrije meningsuiting, krijgt men geen fysieke vuistslag in het gezicht (kofoe!), maar wel wordt het leven je erg zuur gemaakt (geestelijke kofoe)door tegenhangers en ze zijn er zelf niet vies van om daarvoor wettelijke middelen te gebruiken om iemand te kleineren, zoals dit nu ook al in Suriname schering en inslag is.

  Dan leest men plots dat de regering erachter is gekomen dat de vrije prater een strafblad heeft van hier tot de Nederlanden, gevolgd door allerlei stereotype roddels die later blijken uit de lucht gegrepen te zijn, en dit allemaal om het ongelijk en de onrechtvaardigheid van belanghebbenden in de regering te rechtvaardigen teneinde haar eigen (conservatieve) denkwijze te handhaven.

  De eerste beste zondag daarna staat men massaal in de kerkelijke file bij de pastoor naast de biechtstoel. Er wordt dan gebiecht van hier tot jewelste en god vergeeft dat doodgewoon alsof er niets is gebeurd. Wat voor zin heeft het dan om keer op keer over elkaar te zeuren en te jeremieëren??

  Heb toch respect voor uw keuze en zwijg, ga liever de boel positiveren (Positiveren; d.w.z. dat je samen gaat praten over wat je wil en positieve manieren gaat bedenken om het beoogde doel samen te bereiken, en niet meer gaat praten over wie en waar je bang voor bent en hoe het volgens jouw idee zou moeten zijn) zodat alles toch in goede banen blijft.

  Tenslotte heeft u zelf voor deze regering gekozen en zij die dat niet gedaan hebben vindt ik zielig; tja, niet alle gelovigen komen aan bod, omdat er geen eenheid is. Dit als voorbeeld van de kerk, want deze staat al eeuwenlang te boek als een huisvesting van clubjes in een grote club en daar is de Surinaamse overheid een voorbeeldige voorbeeld van. Dat is ieder voor zich en ??? voor ons allen!

  django


  Maak melding

 15. In het leven dient u te allen tijde rekening te houden met zowel aanvallen van buiten- als van binnenuit.

  Here Here, U wake aub over mijn vijanden over mijn vrienden zal ik zelf waken!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.