vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRAYMANNs Suikerfeest zaterdag 3 september op TV

RAYMANNs Suikerfeest zaterdag 3 september op TV

-

Does Travel - naar Suriname

Zaterdagavond 3 september wordt RAYMANNs Suikerfeest uitgezonden bij de NTR op Nederland 2. Het Suikerfeest is het feest ter gelegenheid van het einde van de Ramadan. RAYMANNs Suikerfeest is een amusante late night show onder leiding van cabaretier Jörgen Raymann.

De late night show op drie september vertaalt de internationale feestelijke viering van het Suikerfeest naar landelijke televisie. De presentatie is in handen van Jörgen Raymann, met reportages, bekende gasten in de studio en entertainment in de vorm van stand up comedy en muziek. Het programma laat de diversiteit zien binnen de gelederen van verschillende culturen en de islamitische gemeenschap in Nederland.

Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de ramadan gevierd wordt. Het Arabische Id-al-Fitr betekent ‘feestdag ter gelegenheid van het breken (vasten)’. Het Suikerfeest wordt niet door alle moslims op hetzelfde moment gevierd. Dit is afhankelijk van het verschijnen van de sikkel van de nieuwe maan. Het Suikerfeest begint op de dag ervoor bij zonsondergang en duurt drie dagen. Het vieren van het Suikerfeest staat in het teken van gebed, samenzijn, liefdadigheid en eten en drinken.

Zaterdagavond 3 september, 22.30 uur op Nederland 2.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES