Nieuwe DVD Roué Verveer: ‘Voorwaardelijk Vrij’

1

De Surinaams-Nederlandse comedian Roué Verveer heeft onlangs zijn derde DVD afgerond. Op maandag 7 juni zal deze DVD getiteld ‘Voorwaardelijk Vrij’ uitkomen. Eerder werden van hem uitgegeven de DVD ‘R.I.P.'(2007) en ‘Met andere woorden'(2008).

Het gaat goed met Roué Verveer. De Volkskrant vindt hem “verfrissend geëngageerd” en het NRC Handelsblad roemt zijn fantasie: “Hij vuurt grappen ogenschijnlijk uit de losse pols af, alsof hij ze ter plekke verzint.” Geen wonder, want Roué maakt al jaren furore bij de Comedytrain met zijn mooie verhalen en scherpe improvisaties en in zijn theatershows buldert de gulle lach door de zaal.

Maar als het goed met je gaat, neemt de angst om het weer kwijt te raken toe. En dat is precies het verhaal achter ‘Voorwaardelijk vrij’. Verveer prikkelt, stemt tot nadenken, en doet dat met heel veel humor.


1 REACTIE

  1. Deze DVD heb ik reeds in mijn bezit. Tijdens zijn optreden jl in de Meervaart op 28 mei werd de dvd hem overhandigd door een ex voetballer. Vervolgens kon je een exemplaar na het optreden in de foyer kopen en laten signeren door Roué.Blij dat ik toch een van de eersten was.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.