Wereldomroep zendt dankdienst Johan Ferrier live uit

0

De Surinaamse redactie van Radio Nederland Wereldomroep zendt in een extra radio-uitzending op zaterdag 9 januari 2010, live de dankdienst uit die voor het leven van Johan Ferrier wordt gehouden. Ferrier was de eerste president van Suriname en overleed in de nacht van 3 op 4 januari. De uitzending start om 14.00 uur (Nederlandse tijd) en komt vanuit de Koningskerk in Amsterdam.

Omdat Ferrier door veel mensen de Surinaamse vader des vaderlands wordt genoemd is er veel aandacht voor het leven van de oud-president. Bij de dankdienst zal onder meer de huidige president van Suriname, Ronald Venetiaan, aanwezig zijn. Tegelijk met de dankdienst in Amsterdam zal in Suriname een herdenkingsdienst worden gehouden in de Hervormde Gemeente in Paramaribo (‘Centrumkerk’).

De extra uitzending is te beluisteren via Surinaamse radiostations, waarmee de Wereldomroep samenwerkt. Ook is de dankdienst rechtstreeks te beluisteren via een livestream op www.wereldomroep.nl/suriname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.