vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTopmodel Doutzen Kroes in Suriname

Topmodel Doutzen Kroes in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes is momenteel in Suriname. De 24-jarige Doutzen is naar Suriname afgereisd omdat haar vriend, DJ Sunnery James, daar een optreden moet verzorgen. De twee zijn beiden voor het eerst samen in Suriname.

Sunnery James (Gorré) is een DJ van Surinaamse afkomst en vormt samen met Ryan Marciano een populair DJ duo. Doutzen Kroes is een Nederlands fotomodel van Friese afkomst met internationale bekendheid. Doutzen woont meestentijds in haar appartement in New York.

Waterkant.Net had een kort vraaggesprek met Doutzen dat hieronder te zien is:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Wat kunnen wij hiermee kopen…..ik zie het als een nodeloos verhaal….Laat haar lekker switi watra bij hem zoeken jij weet wel………….maar al bij al Happy 2010.


  Maak melding
 2. Wel heel leuk dat z dat doet en heel erg enthousiast is.
  Geniet er van zou ik zeggen.

  Suriname is een fantastisch land waar we zeker trots op mogen zijn.


  Maak melding
 3. Ik vind het juist goed, dat interview met Doutzen, en je moet juist proberen om hier positieve zaken in te zien.
  Er is weer aandacht voor de mooie en goeie zaken in Suriname.
  Hetzelfde als Doutzen heb ik nl ook een paar jaar geleden ervaren en heeft mijn leven veranderd; zie de filmpjes op youtube:
  http://www.youtube.com/watch?v=dJDLiqMqANg&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=WJdeZKBUu84
  of kijk op aaneen.hyves.nl (fimpjes staan onderaan).
  En ik zou graag met Doutzen in contact willen komen om met haar te praten over Suriname en hoe we er mede toe bij kunnen dragen dat Suriname en haar prachtige bewoners over 100 jaar nog net zo mooi zijn.
  Ik ben ambassadeur van de Vereniging AANEEN, die verscheidene sociale projecten in Suriname ondersteunt en met speerpunt de HIV-AIDS-bestrijding zodat de kinderen van Suriname een AIDS-vrije toekomst tegemoet gaan.
  motto: probeer je energie om te buigen in positiviteit en voor Doutzen: neem contact met mij op, dan kunnen we ervaringen uitwisselen en werken aan het terugdringen van HIV/AIDS; mail naar [email protected]
  warme groeten, Willem


  Maak melding
 4. Hoe erg kan een medemens een ander iets misgunnen? Ook een van de vele oorzaken van het achterblijven in ontwikkeling van Mama Sranang. Met zoveel afgunst/jaloezie lukt het natuurlijk nooit!


  Maak melding
 5. We kopen in ieder geval een stukje bekendheid bij een andere doelgroep. Ik ben er wel trots op, soms is het voordeel niet massaal, maar dit gun ik Suriname wel. Het is toch een TOPmodel, die heel hard werkt voor haar geld en een heel charismatische uitstraling heeft.


  Maak melding
 6. Ik ken jullie lief en donzig voor de buitenlander en eigen mensen eigen volk voor hond aanzien.

  Ezels dom volk niemand althans ik heb het hier over gunnen of misgunnen…een ieder is welkom….maar wat kom jij doen…feesten leuk…kon draai sma idi tan pi yu di.

  Vooral zij die gunnen 5% van winst….is jouw zelve misgunnen je haat jezelve of niet.


  Maak melding
 7. Oom Boem, bedankt voor uw goede wensen, maar ik denk toch dat u wat geestelijke hulp nodig heeft. U bent echt een grote negativist. Laat dat meisje lekker van haar vakantie in switi sranang genieten. Misschien zet ZIJ Suriname op de kaart, anderen kunnen het niet, of in ieder geval op een negatieve manier. Kop op man, dringi wan swit sopi en alla sani tang boeng.


  Maak melding
 8. Sommige surinamers zijn echt een raar volk deze dame kan een goede uithangbord zijn voor ons land een heel goede ambassdeur laten daar blij mee zijn. het gekke van sommige surinamers is dat de man die ze heeft ondrukt vernederd vermoord al hun rechten heeft vertapt en geschonden zo een man dragen ze wel op handen in suriname.


  Maak melding
 9. Nou ja
  leuk voor Doutzen om in deze tijd in Suriname te zijn er is veel te zien
  lekker weer goed eten, en ik hoop dat alles
  haar goed bevalt in het warme Suriname
  want dja abra watra a kowru no….. ie sabie toch blijf nog effe daar goedoe

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding
 10. Oom Boem, bedankt voor uw goede wensen, maar ik denk toch dat u wat geestelijke hulp nodig heeft. U bent echt een grote negativist……………………////////////////……….// JIJ WEET NIET TE LEZEN……JIJ BENT MIJ EEN DOMOOR………Zij mag van mij alles maar het is en blijft een rotzooi verhaal…GA DIT BEGRIJPEN………jij en de rest bekijken het maar.
  Maar ik ken jouw probleem …jij ziet het liefst buitenlanders….doe maar…tamara yu sa bari liki dagu…DOE MAAR.


  Maak melding
 11. Alsof Suriname geen Dames meer heeft, laten we met z’n allen bouwen op de Bakra’s, dat doen ze toch al meer dan drie honderd jaar.

  Gaat Doutze Kroes eten geven aan de aller armsten in Suriname????
  Maar de mensen in Suriname denken niet aan de aller armsten toch??
  Stelletje Hypocrieten.


  Maak melding
 12. Geachte redactie,

  Check out your resources. Jullie zeggen dat ze beiden voor het eerst in Su zijn. Klopt niet. Sunnery doet Su al een paar jaar aan tijdens de jaarwisseling! Ik als die hard fan van hem kan het weten!!!


  Maak melding
 13. Mijn gunst, sommigen van jullie maken dat ding veels te zwaar. 😉 Een fotomodel gaat naar Su met haar Surinaamse vriendje, omdat ze het leuk vind en ze wil lekker genieten en feesten. That’s it, niets meer, niets minder. Waarom moet ze Su ‘op de kaart zetten’, armen eten geven, etc? Laat al die ‘hebbie’ analyses toch achterwege, aanschouw de dingen gewoon zoals ze zijn en probeer zelf ook te genieten; life is beautiful, live and let live!


  Maak melding
 14. In de eerste plaats was Doutzen Kroes ontzettend gecharmeerd van Suriname.Ze was daar als toerist en een gewoon persoon.Ze genoot van de mensen en het land.Dit heeft ze ook duidelijk naar voren gebracht.Zulke mensen hebben wij nodig die Suriname op de wereldkaart kunnen brengen o.a in het belang van de mooie Surinaamse dames die er zijn.
  Dus laten wij haar bezoek en de aandacht die ze gekregen heeft rationeel bekijken.
  Dit kan ook een vorm/bijdrage zijn van een culturele vooruitgang in de vorm van entertainment.
  Dit hebben ook Surinamers (zie Kluivert/Remie Bonjansky,Ruud Gullit,Frank Rijkaard enz enz) voor Nederland gedaan.Dus mag Doutze het ook voor Suriname doen.
  Per slot van rekening zeg ik als Surinamer..Doutze wees welkom in Suriname en geniet!!


  Maak melding
 15. o jee DU de die hard slaaf has spoken.

  Wat maakt het uit?Doutzen is een top-model,die door haar Surinaamse vriend is meegenomen naar Suriname voor een echte relaxte vakantie.Het is de media die haar stalkt,zelfs vindt ze het de normaalste zaak van de wereld om effe een break te nemen en te genieten van al het moois wat Suriname te bieden heeft.
  But as the black man says:Once Go Black,Never Turns Back.


  Maak melding
 16. Nr. 14. ze is ambassadrice van enkele goede doelen organisaties en ze gaat daadwerkelijk iets doen voor een bepaalde hulpbehoevende doelgroep in Suriname. Eerder stond Suriname niet op de nominatie, maar let op, we staan er nu op, omdat ze met eigen ogen heeft kunnen waarnemen hoe het er met deze doelgroep voor staat. Dus sommigen gaan aan deze vakantie wel iets hebben. En misschien kunnen wij beginnen met eten geven aan de allerarmsten i.p.v. wachten op Doutzen. Lijkt mij in ieder geval een positief gebaar.


  Maak melding
 17. Voor de jaloerse en negatieve reacties, Doutzen en Sunnery zijn het voorbeeld van hoe het kan en hoe het moet zijn. Liefde kent geen kleur of afkomst of ras. Deze nieuwe generatie heeft niets te maken met slavernij, kolonialisme of geschiedenis. En dat is alleen maar tot te juichen. Kijk vooruit, is de boodschap.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES