maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSpeciale voorstelling op geboortedag Lieve Hugo

Speciale voorstelling op geboortedag Lieve Hugo

-

Does Travel - naar Suriname

Op veler verzoek wordt op 13 december 2009 A Poku Tori, Lieve Hugo in het Zaantheater uitgevoerd. Deze extra voorstelling biedt de mensen in de regio Zaandam, Amsterdam en omgeving de mogelijkheid om voor de laatste maal te genieten van een geweldig programma. Het wordt een bijzondere voorstelling, omdat Lieve Hugo op die dag, 13 december, 75 jaar zou zijn geworden.

A Poku Tori is een multimediaal muziektheaterspektakel met live band, dansers en een gospelkoor. Eind 2005 waren de eerste voorstellingen van A tribute to the King of Kaseko: Lieve Hugo A Poku Tori en het publiek reageerde uitzinnig op dit muzikaal eerbetoon aan Suriname’s grootste kasekozanger aller tijden. Tijdens de mini tournee eind september en begin oktober 2009 hebben de bezoekers ook genoten van deze muziektheatershow.

John Oldenstam kruipt in de huid van een van de kleurrijkste figuren uit de Surinaamse en Nederlandse muziekgeschiedenis en vertolkt al zijn nummers. Van het onsterfelijke ‘Blaka Rosoe’ tot een klassieker als ‘Poenta Poenta’, alle songs van Lieve Hugo komen langs. Gerda Havertong speelt de rol van de moeder, die ziet hoe haar zoon met vallen en opstaan zich ontwikkeld van een moeilijk opvoedbare jongen tot een succesvolle man.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES