Amerikaanse rapper ‘Bow Wow’ naar Suriname

10

PARAMARIBO, 1 dec – Op 18 december 2009 ontvangt Suriname een superster van wereld formaat voor een onvergetelijke show in de Anthony Nesty Sporthal. De 22 jarige superster rapper en acteur Shade Moss beter bekend als ‘Bow Wow’ komt dan naar Suriname.

Suriname heeft ook nog eens een première met de komst van “Bow Weezy” want hij is namelijk de nieuwste artiest op de platenlabel van Lil wayne (Cashmoney/Young money records) wat 18 december officieel het eerste Internationaal concert zal maken werkende voor de “Cash Money” heren.

Volgens de organisatie, SFG Entertainment Ltd., zijn de kaarten voor de show in Suriname ook in Nederland verkrijgbaar. Dit is met name gedaan voor de vakantiegangers die in december richting Suriname vertrekken. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij Pico Records (Amsterdam) en Dorff Clothing Store (Rotterdam, Billboard Mall, Kruiskade). Kijk voor meer informatie op www.bowwowinsuriname.com.

Amerikaanse rapper 'Bow Wow' naar Suriname

10 REACTIES

 1. Opps.. ahahahahaha… zo een goedkope rapper… zo sinds wanneer superster… lijkt me wel fony tony braxton scene.. bow wow word pow pow… want owroe jarie nadert…. gezellig mensen….


  Maak melding

 2. mang eindelijk komt zo’n superster uit amerika naar suriname en dan ben ik hier in nederland jammer hoor ik wil wel beelden zien van zijn optreden


  Maak melding

 3. Pff jammer dat die vliegtickets naar Su zo duur zijn anders was ik aanwezig!!!

  Maja december een vakantie naar curacao.
  Ik mag al niet klagen alles is beter dan dit koude kikkerlandje Nederland.


  Maak melding

 4. Ik vind Bow wow zo een lekkerding jammer dat ik alleen niet aanwezig kan zijn ik hoop dat hij in julie 2010 weer komt want dan ben ik in zus maar Yes-r Darryl en Ali b was ook gezellig!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.