FILM: FATU standup comedy

4

FATU is standup comedy iedere laatste zondagmiddag van de maand. Naast de performances van de stand up comedians en cabaretiers, kan men in de pauze genieten van een Surinaams hapje en een drankje en zorgt de huis dj DJ Phantom van de Raggadonz voor de muziek. De FATU op zondag 27 september was de eerste van het nieuwe seizoen in het nieuwe Bijlmerparktheater. Fuad, Reinier Meijer en Jörgen Raymann traden op met Jeffrey Spalburg als MC. Waterkant.TV was er bij en maakte de volgende opname:

Volgende Fatu 25 oktober, check www.fatu.nl voor meer info. Kijk voor meer filmpjes op Waterkant.TV.


4 REACTIES

 1. Luru, tervetuloa mukaan! 🙂 Minulle Westön Älä käy yöhön yksin ei oikein kolahtanut (blogista löytyy arvio), mutta Leijat Helsingin yllä on suuri suosikkini, samoin Missä kuljimme kerran; en osaa laittaa näitä kahta järjestykseen. Aion joskus lukea ne uudestaan, ehkä sitten osaan.Salla, Tomomikin on valittanut kommenttikatoa! Voiko kommenttikato olla vain mun blogissa? Itselläni on joskus yleisiä kommentointivaikeuksia, mutta ei vain yhteen blogiin kohdistuvia. Blogger hylkii blogiani…


  Maak melding

 2. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very helpful information particularly the last part I care for such info much. I was seeking this particular information for a very long time. Thank you and good luck.


  Maak melding

 3. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.


  Maak melding

 4. I was hoping your absence meant you and the docs had finally fixed things:( God bless you and yours and I hope they can do the right thing very very soon!Well-loved.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.