Voorstelling ‘Lieve Hugo, A Poku Tori’

2

Van 24 september tot en met 9 oktober is de voorstelling ‘Lieve Hugo, A Poku Tori’ op diverse plaatsen te zien. Het gaat hierbij om een muzikaal eerbetoon aan Hugo Uiterloo, Surinames grootste kaseko zanger aller tijden. John Oldenstam kruipt in de huid van deze kleurrijke figuur die in 1934 in Paramaribo werd geboren en al op jonge leeftijd gek was op muziek.

Gerda Havertong speelt de rol van de moeder. Zij ziet toe hoe haar zoon zich, met vallen en opstaan, ontwikkelt van een moeilijk opvoedbare jongen tot een succesvolle man. Onder begeleiding van een originele kasekoband passeren klassiekers als Poenta Poenta en Blaka Rosoe de revue.

script: Guus Pengel, regie: Mike Ho-Sam-Sooi, met: John Oldenstam, Gerda Havertong e.v.a. Kijk voor meer info en data op www.lievehugo.com.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.