Nieuwe singel Damaru en Jan Smit te koop

8

Vanaf vandaag (24 juli) is de nieuwe singel van Jan Smit met de Surinaamse zanger Damaru te koop. De twee hebben samen een nieuwe versie van het nummer Mi Rowsu (‘Mijn Roos’) opgenomen. Met Ik heb een tuintje in mijn hart willen Jan en Damaru de Nederlandse hitlijsten gaan bestormen schrijft De Telegraaf.

De samenwerking van het tweetal is het resultaat van een weddenschap tussen radio-dj Giel Beelen en Jan omtrent SOS-kinderdorpen, de stichting waarvan Jan al tien jaar ambassadeur is.

De opbrengst van Mi Rowsu komt geheel ten goede aan SOS-Kinderdorpen.

8 REACTIES

 1. Waarom geheel aan SOS kinderdorpen en niet een deel naar Suriname? Het is daar ook hard nodig en het nummer is tenslotte Surinaams Fabrikaat!! Is ook al eerder in een prima versie opgenomen met Yes-R toen die Suri laatst bezocht.


  Maak melding

 2. Complimenten aan Jan Smit. Ik vind het geweldig hoe deze man in het surinaams zingt. Het Surinaams was heel duidelijk en vooral zonder accent. Je kan duidelijk horen dat Jan Smit verder is in zijn ontwikkeling dan Damaru. Zowel in het Nederlands als het Surinaams articuleert hij beter dan Damaru.


  Maak melding

 3. Lia/Ngie,
  S.O.S- kinderdorpen is een wereldorganisatie die ook in Suriname actief is. Bovendien is Jan Smit ook heel nauw betrokken bij het S.O.S.- kinderdorp in Suriname.


  Maak melding

 4. Wat een vreselijke nummer,niet om aan te horen,never the last het is voor een goeddoel moet je maar denken.Ik zou dit nummer niet in mijn collectie willen hebben,maar doneer zowel aan SOS-kinderdorp.


  Maak melding

 5. Autar, gelukkig dat smaken verschillen.

  Overigens vind ik wel dat Damaru ook flink hieraan mag verdienen. Ik gun het een surinaamse artiest vanharte.


  Maak melding

 6. Nou het gaat perfect met Damaru en Jan hoor. En euh, Kwad, als je beter articuleert, zegt dat niet dat je in je ontwikkeling verder bent. Als je een taal vloeiend wil spreken, moet je zeker niet gaan articuleren.

  Nog ff: Damaru is een hele goede artiest, maakt lekkere muziek. Jan ook …


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.