Patrick Kluivert te gast bij Raymann is Laat

2

Komend weekend zijn Patrick Kluivert (Surinaams/Antilliaans) en zijn echtgenote Rossana Kluivert-Lima (Kaap Verdisch-Fries) te gast bij ‘Raymann is laat’. Gastheer Jörgen Raymann spreekt de twee in zijn wekelijks onderdeel ‘Twee culturen op een kussen’.

Tante Es ontvangt Paul de Leeuw en Quintis Ristie ondersteunt Mike bij zijn revalidatie en gaat op kraambezoek bij de jonge ouders Ariano en Daisy. Uiteraard is zoon Rachid weer te zien in de slagerij van vader Achmed en spelen ze samen, mét een kandidaat uit het publiek, de quiz. De muziek is van Stephanie McKay uit New York.

‘Raymann is laat’: zaterdag 23 mei om 22.05 uur op Nederland 1.

2 REACTIES

  1. Deze Nederlandse doelpuntenmachine van Surinaamse komaf, allertijden dreigt in vergetelheid te geraken.

    Is er nog een die ook zoveel gescoord heeft?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.