dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurBoek 'Suriname in het hart' van Diederik Samwel

Boek ‘Suriname in het hart’ van Diederik Samwel

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vandaag (31 oktober) verschijnt het non-fictie boek Suriname in het hart van journalist Diederik Samwel. Suriname in het hart omvat een strikt persoonlijke weergave van de periodes waarin Samwel met zijn vrouw en vier kinderen vanaf 1998 in Suriname woonde en werkte.

Met een aangename dosis zelfspot weet hij de kleuren, sfeer en warmte van de samenleving op te roepen. Het levert verrassende en ontroerende verhalen op die een waardevolle en misschien zelfs noodzakelijke aanvulling bieden op het Surinaamse beeld in de Hollandse media.

Freelance journalist Diederik (Didi) Samwel schreef de afgelopen jaren reportages en achtergrondverhalen voor de Volkskrant. Vooral over Suriname waar hij sinds 1998 tweeënhalf jaar woonde en werkte. In 2002 publiceerde Samwel “Blootvoeters en beschuitgras”, een non-fictie boek over het Surinaams voetbal, waarin hij ook zijn eigen ervaringen in de 35+ competitie beschrijft.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES