Sandra Chedi ‘Zwarte Zakenvrouw 2008’

12

Afgelopen weekend is Sandra Chedi – Directeur eigenaar van Amstel Botel BV te Amsterdam- tijdens het Gala diner van de Businessclub Zwarte Zaken Vrouwen Nederland (ZZVN ) uitgeroepen tot zwarte zakenvrouw Nederland 2008. Joan Ferrier, Directeur Directeur van E-Quality, werd uitgeroepen tot de zwarte vrouwelijke manager 2008.

De uitslag werd zaterdag bekend gemaakt in het World Trade Center in Rotterdam in het bijzijn van vele prominenten en 600 genodigden uit Nederland en Europa. Het evenement werd dit jaar voor de vierde keer gehouden, meldt Div-management.nl.

Voor de verkiezingen waren allochtone vrouwen genomineerd die zich op een positieve en creatieve manier voor de zakenwereld hebben ingezet.


12 REACTIES

 1. Gefeliciteerd Sandra. Alleen waarom die diversiatie? Gewoon: Algemeen zakenvrouw van het jaar! Zwart, wit, paars, geel, blauw, maakt niets uit!


  Maak melding

 2. Nr.3
  Maakt voor de heersende witte klasse geen moer uit alles wat niet wit is,is voor hen zwart wat weer gelijk is aan allochtoon,wat je d’r ook van mag vinden hun denken zal je toch niet kunnen beinvloeden.


  Maak melding

 3. Mijn oprechte felicitaties aan mevrouw S. Chedi.

  Waarom maken wij ons druk dat wij door de witte mens als zwart wordt bestempeld?

  Het is veel belangrijker dat wij laten zien dat we niet voor hen onder doen en net zo goed zijn als zij of zelfs meer kunnen presteren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.