Gica Shipping neemt Central Freight Services over

2

Het nieuw-opgericht transportbedrijf Gica Shipping and Air Cargo neemt in Nederland de activiteiten van de failliete pakkettenvervoerder Central Freight Services over. Dat schrijft het Leidsch Dagblad.

De boedel van het bedrijf op het Veense Veenderveld is overgenomen door de Alphense Melita Dhonré. Het nieuwe bedrijf gaat, net als voorheen Central Freight Services, boodschappenpakketten van Nederland naar Suriname verzenden meldt de krant.

Eerder stond in het Leidsch Dagblad (en op Waterkant.net) dat Central Freight Services in Suriname ook betrokken was bij het faillissement van het Veense bedrijf. Dat is een misverstand, zegt Dhonré. ,,De twee bedrijven zijn juridisch gescheiden.”


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.