woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSurinam Airways niet failliet, blijft vliegen

Surinam Airways niet failliet, blijft vliegen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 jun – De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij is niet failliet en zal zijn routes blijven onderhouden. Dit zegt SLM-directeur Henk Jessurun. Het bericht dat op internet het tegendeel beweert, slaat nergens op. Het is niets minder dan kwade opzet. De belangen van passagiers zijn onveranderd veilig.

“De directie spreekt de berichten met klem tegen”, zegt Jessurun tegenover de Ware Tijd. De vraag is wie voordeel kan hebben aan een dergelijke onderneming. “Het bericht is een platvloerse vorm van kwaadsprekerij. We hebben de indruk dat kwaadwilligen aan de vooravond van het hoogseizoen paniek willen zaaien onder het reizend publiek.” Van het doorsturen van passagiers is dan ook geen sprake.

Met name de Mid-Atlantische route wordt vanouds onderhouden. “We verzekeren dat alle vluchten de komende periode gegarandeerd zijn en passagiers hoeven zich absoluut geen zorgen te maken over de voortgang van onze diensten. Men maakt misbruik van het internet en manipuleert de samenleving, zonder stil te staan bij de grote schade die wordt aangericht”, aldus Jessurun.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

36 REACTIES
 1. het zou goed zijn als de directeur de naam van de kwaadwillige site bekend zou hebben gemaakt.

  want nu komt de directeur ongeloofwaardig over.


  Maak melding
 2. ok ok ok mang! SLM is niet failliet, maar het beleid is niet gericht op een overlevingsstrategie. Dus moet de staat (aandeelhouder) straks bijspringen. Is dat nou zo slim? Vlieg die 747 rustig terug naar Mojave dessert, lease een 767 of A340 met zuinige motoren en je hebt recht van spreken. Huur voor toerisme nog een voor 2 dagen in de week. Maar je weet dat je altijd gedekt bent. O ja, en laat oud politici, ambtenaren en hun aanhang ook betalen voor een ticket. Want als 25% gratis mag blijven vliegen ga je nooit uitkomen.


  Maak melding
 3. Dank zij het goede journalistieke werk van Faya FM Amsterdam was ik al gauw uit de schrik geholpen. Ik ben een trotse Surinamer en heb ook een mailtje ontvangen over faillisement van de SLM. Ik schrok me rot.

  In de radio uitzending van dit radio station, dat altijd research doet bij de bron, is dit bericht ontzenuwd. Gelukkig dat er nog betrouwbare bronnen zijn over informatie te verspreiden en mijn land niet zomaar in discrediet brengt.

  Complimenten en big up Faya FM


  Maak melding
 4. slm is binnenkort inderdaad failliet; als familie leden van slm personeel of vrienden tegen kostprijs gaan vliegen; terwijl surneds woeker tickets prijzen betalen???
  en als er vette bonussen aan het personeel wordt uitgedeeld!!!


  Maak melding
 5. Maar de vraag is en blijft priemen, meneer Jessurun, namelijk hoe lang de SLM het kan blijven volhouden met haar vliegoperaties onder de huidige omstandigheden.


  Maak melding
 6. Ik hoop dat SLM blijft vliegen de service aan boord is heel goed. Alleen bij de incheck balie op schiphol mogen ze wat vriendelijker zijn en ook weten waarover ze praten. Vaak genoeg zijn ze niet op de hoogte van bepaalde zaken


  Maak melding
 7. De tijd zal het leren. Als JESSURUN liegt, gooit en de SLM toch failliet blijkt te gaan dan gooit hij de naam van zijn hele familie te grabbel.
  Als SLM niet op korte termijn passagiers moet doorsluizen naar KLM en niet failliet gaat dan is concurrent KLM met een vuile streek bezig en is dat genoeg reden voor alle Surinamers om die uitbuiters van de KLM voor altijd te negeren.


  Maak melding
 8. als er rook is, betekent dat er vuur moet zijn. geen wonder dat het bedrijf zich al jaren onder zeer donkere wolken bevindt. dit komt doordat de leiding gewetenloos handelt met bedrijfs- en landsbelangen. met grote jaarlijkse verliezen blijft het bedrijf, waar t krioeld van werknemers waardoor er geen plaatsen zijn voor ratten in het magazijn van SLM, de familie-leden en vrienden van de werknemers trakteren op bijna gratis tickets. je moet meer dan blind en doof zijn om zo een beleid te handhaven in het bedrijf. de oorzaken van eventuele faillissement SLM zijn de 4-voudige aantal werknemers, gratis tickets en de inzichten van de bedrijfsmisleiders van SLM. het is jammer maar dit bedrijf moet gewoon weg verdwijnen. Noem maar namen als cairo en cyrus, gewoon nietsnutters. eerder had een krant geschreven dat afd.directeuren van slm geen kennis dragen van zaken die hun afd regarderen.

  venetiaan getr. ilahiebachs


  Maak melding
 9. Mijnheer Jasserun “Uw indruk is dat kwaadwilligen a/d vooravond van het hoogseizoen paniek willen zaaien onder het reizend publiek en U garandeerd dat passagiers zich absoluut geen zorgen hoeven te maken !! Mijn vraag is dan of U (SLM en/of de surinaamse regering) als grrot aandeelhouder evt. een “BANKGARANTIE” kunt geven opdat indien er in de toekomst spake zal zijn van failissement dat de passagiers in elk geval niet financieel benadeeld zullen worden zoals in het gaval is geweest bij Intertropical Aviation (die schurk SJAAM GUPTAR)


  Maak melding
 10. het vliegen op gereduceerd passageticket is geen pretje voor de gasten die dit moeten mee maken.

  alleen de staf functionarissen genieten een voorkeursbehandeling en bezetten hierdoor nodeloos de business class.

  en er zijn inderdaad veel geregelde figuren dat als ’t ware langs mekaar loopt.
  men zou bijna kunnen zeggen dat de politieke bonzen misbruikt maakt van de heer jesserun.


  Maak melding
 11. Zoals gewoonlijk weer bla bla van de SLM leiding. Kom op met de feiten en bewijs bare cijfer, de ocupatie rate in het hoog en laag seizoen, de per vlucht operatie kosten, hoeveel IPB ers er per vlucht vliegen.
  Als U het nog niet door hebt zal de lucht vaart benzine prijs voor de komende 6 tot 9 maanden blijven stijgen wat gaat U dan doen de prijs per ticket met 100% verhogen, i don,t think so!!!!!!!.$100charge per koffer.
  Waaarom zijn de prijzen in de good old days altijd hoog gebleven ondanks toen de olie prijzen laag waren en de operations cost veel lageren waren.Het kostte toen veel goedkoper om een passagier per KM te vervoeren dan NU. Neen men heeft nooit willen saneren toen het moest om wille van de waardeloose politici die het land naar de knopen helpen dragen.Corruptie en regel regel torie pot onoe dja.BIGI PROBLEEM
  Enkele voorstellen,
  Sanneer U personeels bestand,
  behoud degene die verstand van de luchtvaart hebben en bereid zijn om dit bedrijf te behouden.Weg met vriendjes die niet produceren maar wel salaris incaseren.
  2.Zoals FOTOBOI eerder aanhaalde efficiente vliegtuigen Leasen , wet or dry ??
  Long term nu inschrijven voor de lease van een dreamliner 787-8 or 787-3 wanneer deze terbeschikking komt. 2 tot 3 jaren
  Betere afhandeling equipment, Belt, transport, roll/on roll off.Balie, etc etc.
  3.Gewoon Betere Web site op zetten voor recht streekse Boeking voor het publiek die dat wil doen en zelf kan doen,
  geen manupulering met plaatsen achterdrukken door sommige SLM boekings personeel en Reisburo,s Uw wil een plaats en U betaald Nu geen reservering zonder betaling!!
  4.Weg doen met de IPB tickets,personeel mag zeker vliegen dan tegen de dat werkelijke Cost per Stoel90% pay geldt voor een Ieder ook de totale mangement/direktie/ politici betalen.Alleen vlieg mogelijk heid voor hun in het laag seizoen, of wanneer het daadwerkelijk om werk gaat dan any time strenge controle hierop geen regel regel vriendjes politiek.
  Hoog seizoen geen IPB, mogen maar betalen de daad werkelijk cost als een ieder.
  Bovenstaande Geldt ook voor de Vrachtafhandeling!!!.
  5.Retrainen van het personeel voor betere /multiple use inzetbaarheid.
  Klant vriendelijkHEID moet altijd ##01 zijn Niet zoALS het nu is men denkt dat ze de eigenaar van de SLM zijn en kleineren vaak genoeg het VALUTA BETALENDE REISENDE PUBLIEK, terwijl ze een service verleend bedrijf zijn. CUSTOMER SERV #1 ALWAYS.
  MAAK HET ALTIJD GOED VOOR JE KLANT ONGEACHT!
  KIJK maar naar de KLM, Swissair,Southwest airl,Qatar air,Singapore Air,Quantas,Lufthansa etc etc.
  Personeels bond moet zich volLedig inzetten en niet proberen te manipuleren,Uw personeel moet Daad werkelijk PRODUCEREN, ANDERS WEG MET DIE HANDEL GEWOON CONTRACT WERKNEMERS DIE WEL BEREID ZIJN DAADWERKELIJK TE WERKEN VOOR HUN SALARIS.
  6.Schrijf een NIeuw bedrijsplan, voor de korte termijn en lang termijn visie met de implementatie mogelijk heden wel of niet uit voer baar over welke periode. SET the GOALS.
  7.Bring the company PRIVATE,
  weg van de soort parasatale situatie, multiple investeerders aan trekken zonder dat er meer dan 19% aandelen in handen komt van een(1) investerder.
  8.Last But not least , wie wil werken en mee wil werken aan het overlevings plan van Uw bedrijf zal U ook wat moeten inleveren indien niet, dan maar opkrassen en alle corrupte figuren en politieke vriendjes regel , regel torie die daar niet thuis horen zowel regular personel als mangement/directie op rotten!!!
  SLM KAN OVERLEVEN INDIEN UW HARDER AAN WERKT.
  Ik laat het hierbij voor nu We kijken uit.
  Het Reizend Publiek en klant.
  AWARA.


  Maak melding
 12. Ik garandeer je: Na de hoogseizoen zul je horen dat de slm weeeeeer in de min staat met de opbrengsten. Rara ra ra hoe zou dat nou kunnnen?
  Tuurlijk het hele slm personeel heeft scheid te maken met de passasgiers en welke trost!
  surinamers moeten zich schamen om te zeggen trots!
  Het is een ouwe bak die ze hebben aangeschaft en trouwens de hoogeizoen bied alle mogelijk voor slm personeel om te stelen en te frauderen.
  Jullie moeten je schamen , sluiten die tent en geeft het weer aan de blanken.
  a tang so


  Maak melding
 13. De slm directeur reageert op berichten van mamjo.com 😉
  Blijf mamjo lezen hoor , directeur.
  Aan de andere kant was het ook weer mamjo.com die mensen waarschuwde Basje en zijn tickets. Dat werd ook ontkent door slm 😉
  Maar dat slm failliet gaat horen we al sedert 2004.
  Maar goed bruynzeel, sml en surland zouden ook nooit failliet gaan en toch bestaan ze niet meer.De ene na de andere veiling.Dus je weet nooit met deze kerels.


  Maak melding
 14. Wat ik niet snap is waarom Jessurun het bericht niet inhoudelijk ontzenuwd door b.v.op te proppen te komen met cijfers. Van de SLM kan je niks maar dan ook niks vinden,geenbalans,jaarvrslag,niks. Niemand kan hierover uitspraken doen en de journalisten hebben amper kaas hiervan gegeten dus vragen er niet naar.
  Laatste gerucht dat ik hoorde was dat de SLM 20miljoen in de min stond.
  Mij zou het niet verbazen sinds een broer van Ronnie bankrover Brunswijk in de raad van commisarrisen zit.Dan weet iedereen al hoe laat het is.Al jaren oept men dat het kader daar incompetent is en geen weet van zaken heeft,en van enige vorm van strategy of visie is er bij de SLM al helemaal geen sprake.

  En wij Suri’s die dat maar slikken.


  Maak melding
 15. De minister van TCT blijft volgens de krant van vandaag vechten voor noodlijdende SLM.Zij heeft dit bericht dus niet gelezen.Directeur laat de minister weten dit soort verhalen achterwege te laten.Straks gaat iemand denken dat jullie zonder subside van de overheid ten onder zullen gaan.


  Maak melding
 16. Wat dacht de SLM directie toen zij de boeing 747 kocht?? AAII we hebben een 747 groot en machtig en veel geld verdienen op de surineds. maar zij waren vergeten dat zij een afgedankte en kerosine slurpende vliegtuig hadden gekocht. maar ja met kortzichtigheid kom je niet ver en trouwens de nederlander die kijken ver vooruit minstens 30 jaren.
  IBO


  Maak melding
 17. beste heer jesserun,
  uw slm is dank zij de profiteurs, gratis reizende politici, werknemers en aanhang, allang failliet. Uw bedrijf wordt kunstmatig in leven gehouden door subsidies en de hoogste vliegtarieven ter wereld. degene die geen familie heeft bij de slm en politici betalen zich krom als zij noodzakelijkerwijs( sterfgeval, ziekte enz.) naar suriname moeten gaan. Een schanddalige vorm van uitbuiting in samenwerking met de klm. wie 1 kilo bagage teveel heeft wordt op zanderij als een hond behandeld en moet allles eruit halen. de profiteurs betalen geen cent voorovervracht.


  Maak melding
 18. De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij is niet failliet en zal zijn routes blijven onderhouden.
  Nog paar weken geleden stond in deze krant dat de SLM noodleidend was en per vlucht een fors bedrag aan verlies lijft door de hoge kerosine kosten.
  het is niet de vraag of de SLM failliet gaat, maar wanneer die failliet gaat. van surinaamse bestuurders weten we dat ze niet kunnen besturen=anticiperen.


  Maak melding
 19. john
  begin jij de euro te geven, zo zijn er tal van mensen die honger lijden en geen huizen hebben, wat zeg jij over die mensen, geef iedereen een euro dan, is het leed in het wereld verholpen!!!

  verstand!!


  Maak melding
 20. al 10 tallenjaren weet ik dat bij de slm 1000 mensen all inclusive werken en dan hebben ze geen ene moer van vliegtuig!!
  ra ra????
  dat jullie het nu nog niet kunnen begrijpen dat suriname nooit vooruit kan komen…???
  dan zijn jullie echt dommmmmmmmm!!!!
  ben blij dat ik daar nooit meer hoeft te vliegen want dat is letterlijk en figuurlijk een goudlijn…..


  Maak melding
 21. Belangrijke info!!!

  Beste mensen,

  Ik geef dit bericht maar door voor wat het waard is.
  Degene die al een reisje hebben geboekt bij de SLM doen wellicht
  verstandig aan om bij hun boekingskantoor te verifiëren of hun ticket
  nog steeds geldig is en dat hun reis naar en van Suriname wel
  gegarandeerd is.
  SLM definitief failliet , Martin Air noodgedwongen afgehaakt .
  De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij moet noodgedwongen stoppen met
  vliegen op Amsterdam .
  Er is geen geld in kas , en er zijn te veel werknemers in dienst voor
  zo een kleine luchtvaartmaatschappij .

  Relatief gezien heeft de SLM meer werknemers in dienst dan welke
  luchtvaartmaatschappij ter wereld .

  Te veel vriendjes politiek .

  Te veel mensen mogen vrij mee vliegen naar Amsterdam en terug . Op elke
  vlucht vrij wel 16 personen .

  De meeste mensen zijn vrienden of familie van medewerkers .

  Zonder bij betaling mogen deze mensen ook nog 50 kilo per persoon vrij
  meenemen .

  De SLM heeft een tekort van 350 miljoen USD .

  Heel veel vakantie gangers zijn in de problemen geraakt , daar heel wat
  vluchten geen door gang zullen vinden in deze drukke vakantie periode .

  De SLM is genoodzaakt de passagiers over te hevelen naar de KLM .

  Het probleem nu is , dat de SLM en de KLM geen partners meer zijn
  waardoor de passagiers flink mee zullen moeten betalen ,

  immers de tickets van de KLM veel duurder zijn dan die van de SLM .

  Het beleid van de SLM , tickets verkopen tegen een iets lager tarief
  dan de KLM , is in het deugen gevallen , daar de KLM AirFrance over een
  veel grotere vloot beschikken dan de SLM .

  De SLM beschikt over èèn 22 jarig vliegtuig , die over genomen is van
  de KLM .

  Dit vliegtuig een 747 jumbo is enkele jaren afgeschreven door de KLM en
  voor een heel groot bedrag verkocht aan de SLM.

  Deze grote slurpende kerosine vreter moet ook voor enkele maanden voor
  onderhoud aan de grond bij de concurrent .

  De KLM onderhoud het SLM vliegtuig .

  Concurrerend gezien word dit vliegtuig langer dan voor geschreven door
  de KLM aan de grond gehouden voor zijn onderhoudbeurt .

  Het KLM toestel mocht nooit gekocht zijn door de SLM .

  Heel slim van de KLM , om dit oudje te verkopen aan de SLM , en zelf
  nieuwe toestellen te kopen die veel minder en zuiniger

  vliegen dan de oude 747 Jumbo .

  Een tweede bijeenkomstugheid is , dat de tickets veel duurder zullen
  worden , immers de KLM – Airfrance heeft alleen heerschappij op de
  Midatlantische Route , Amsterdam – Paramaribo .

  De hoge dollar koers voor een vat ruwe olie maakt de prijs voor de
  kleine man onbetaalbaar .

  De gevolgen zullen ook merkbaar worden voor Suriname in de toeristen
  sector .

  Ook de terug gang in uitvoer van drugs , cocaïne , zijn nu al merkbaar
  in Paramaribo , heel veel jonge mensen kunnen heel goedkoop

  aan deze drugs komen , in combinatie met HIV , zeer zorgwekkend .

  Met ingang van 20 juni stoppen alle vluchten van de SLM .

  De laatste vlucht , Amsterdam – Paramaribo zal op woensdag 20 juni
  plaatsvinden .

  Alleen Surinamers op weg naar huis zullen worden meegenomen , niet
  ingezetenen worden niet meegenomen .

  Reeds verkochte Tickets kunnen wel omgezet worden in een KLM- Airfrance
  ticket , met bij betaling .

  De KLM zal tijdelijk extra vliegtuigen inzetten na heel veel boze
  telefoontjes van vakantiegangers , die reeds geboekt staan bij de SLM.

  Geen subsidie voor SLM
  >
  > door Vernon Texel
  >
  > 09/06/2008
  >
  >

  Paramaribo – Minister Humphrey Hildenberg van Financiën voelt niets
  voor het verstrekken van subsidie aan de noodlijdende SLM. Minister
  Richel Apinsa van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) is een
  voorzichtige lobby gestart om overheidssubsidie voor de national carrier
  los te krijgen.
  >
  > Het luchtvaartbedrijf heeft grote moeite in de zwarte cijfers te
  blijven door onder andere zijn hoge brandstofrekening. Maandelijks ligt
  dit intussen al ver boven de 3,5 miljoen US dollar.
  >
  > Afgelopen week piekte de wereldmarkt een nieuw record van 139 US
  dollar per vat ruwe olie. Hildenberg is echter onvermurwbaar: “U denkt
  toch niet dat ik ga betalen voor uw dure vakantie. De SLM moet zichzelf
  bedruipen”, is het harde standpunt van de bewindsman, die erom bekend
  staat stevig de vinger op de knip te houden. Hij zinspeelt wel op een
  mogelijke privatisering van het bedrijf als dat de toegang tot kapitaal
  vergemakkelijkt. “Als ze dat moeten doen, hebben ze mijn zegen.”
  >
  > Tijdens de vorige week gehouden jaarvergadering van de
  Internationale Associatie voor Luchtvaarttransport (IATA) voorspelde
  topman Giovanni Bisignani de komende maanden een waar ‘bloedbad’ onder
  luchtvaartmaatschappijen. De industrie stevent af op een
  miljardenverlies en veel faillissementen zijn op komst. Voor dit jaar
  wordt wereldwijd een verlies van tussen 2,5 en 7 miljard US dollar
  voorspeld.
  >
  > “Het tijdperk van het goedkoop vliegen is definitief voorbij”,
  benadrukt IATA. Op drie jaar tijd is de olie driemaal zo duur geworden.
  Een dozijn kleinere maatschappijen is daar al aan failliet gegaan. De
  schrik bestaat dat grotere volgen. “Stop met de passagiers als
  melkkoeien te beschouwen”, riep Bisagnani de diverse overheden op. Samen
  met luchtvaartmaatschappijen en vakbonden moeten overheden zich
  inspannen om zoveel mogelijk banen in de sector te behouden, vindt de
  IATA-voorzitter. Recent sprak de Associatie van Surinaamse Reisagenten
  (ASRA) nog haar bezorgdheid uit over de dramatische trend die nu gaande
  is.
  >
  > De organisatie vreest dat dit op (korte) termijn schadelijk is voor
  de werkgelegenheid in de sector. Faillissement van
  luchtvaartmaatschappijen betekent daarnaast dat Suriname nog meer
  geïsoleerd raakt. Martinair gooide ruim een week geleden als eerste
  de handdoek in de ring en stopt per 1 september haar vluchten op
  Suriname. SLM-directeur Henk Jessurun om een reactie gevraagd, wil niet
  veel kwijt. “We zijn bezig met de minister van TCT en die heeft gevraagd
  of we de zaak voorlopig in alle rust willen bekijken.”.-.

  Per 20 juni aanstaande zal de laatste vlucht plaatsvinden .

  Op weg naar huis Amsterdam – Paramaribo worden alleen Surinamers die
  in Suriname wonen toegelaten.

  Heel wat Surinaamse Nederlanders worden hier door zwaar gedupeerd.
  >

  Gaarne dit bericht doorsturen.

  Gedupeerden kunnen contact opnemen met de SLM of met de klantenservice
  van de KLM .

  Reeds betaalde tickets kunnen tegen bij betaling om geruild worden bij
  de klantenservice Schiphol.

  Er is nog geen exacte datum voor de extra vluchten wegens de enorme
  vakantie drukte en het aantal beschikbare vliegtuigen.

  De SLM kan helaas reeds verkochte tickets niet terug nemen .

  Jessè en Arnold

  Crewmembers.


  Maak melding
 22. als ik de directeur van de slm mag geloven,dan is het bovenstaande reactie van ketie kotie
  een van de kwaadwilligen geweest die de heer directeur van de slm bedoeld.

  laten wij juist hopen dat dit niet zover hoeft te komen.maar dat de directeur met zijn adviseurs naar oplossingen zal blijven zoeken voor de gerezen interne/externe problemen
  maar ja anderen vinden het juist zo plezierig om te juichen wanneer er een surinaamse ding kapot wordt gemaakt.


  Maak melding
 23. Nou mag van alles worden gezegd, maar zeker is dat SLM inderdaad teveel werknemers heeft en dat er beseft moet worden dat door alles en iedereen moet worden bezuinigd. Dat SLM teveel werknemers heeft kan, maar dat hun familie, vrienden en kennissen en al wat nog meer gratis en voor niks gebruik kunnen maken van de faciliteiten van Suriname is eigenlijk not done. Overal op deze aardbodem heeft men het besef dat er een wereldwijde crisis dreigt, alleen in Suriname is dit waarschijnlijk niet doorgedrongen. Het is nu meer dan ooit noodzaak om mensen aan te stellen die kennis van zaken hebben en niet omdat zij tot een of andere politieke groepering behoren. Er is geen voorbeeld waar dit tot een goed resultaat heeft geleid. De algehele mentaliteit van de Surinamer in Suriname moet drastisch om, maar helaas corruptie en nepotisme zijn op een schaamteloze wijze verworden tot een handelen van hoog naar laag. Niemand die de ander wat kan maken, want iedereen doet het met iedereen.
  Een parlementsvoorzitter die richtlijnen en opdrachten geeft aan minister van zijn partij voor gronduitgifte, een minister die zijn hele ambtelijke top volstopt met lui uit de eigen bevolkingsgroep(Chantoki) alsmede een miniser die niet precies weet hoe het toerisme van Suriname positief uit te dragen(TCM). Neen er zijn voorbeelden te over die aantonen dat Suriname al heel lang stilstaat. Hoelang is de economie al stabiel, maar wanneer wordt een concept voor de lange termijn gepresenteerd. Suriname heeft, volgen s mij, het hoogste aantal ongekwalificeerde en oncapabele (hoofd)beleidsmedewerkers op deze aardbodem. Beleidsmedewerkers die geen visie hebben en ook niet weten waar zij eigenlijk moeten beginnen.
  Suriname is toe aan iets nieuws, langtermijnplanning voor de ontwikkeling van alle sectoren, en dat is iets wat waarschijnlijk mijn achterkleinkinderen zullen meemaken. want de mensen die nu zitten weten het niet.


  Maak melding
 24. We zijn zelfs marktleider op Mid-Atlantische route

  Jessurun, algemeen directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij vanmiddag tegenover ons.
  Jessurun stelde, dat elke luchtvaartmaatschappij momenteel door de internationaal zwaar gestegen kos-ten voor brandstof het moei-lijk heeft, maar dat wil nog niet zeggen dat de SLM hierdoor ophoudt te bestaan. Jes-surun verklaart dat hij op de hoogte is gebracht van be-richten alsof de SLM binnenkort op de fles gaat. ‘’We hebben inmiddels onze juristen aan het werk gezet om stappen te ondernemen tegen media, die ons in een kwaad daglicht hebben gesteld.
  Op de Nederlandse Antillen is onze vertegenwoordiger in contact getreden met de hoofdredactie van Amigoe en heeft de zaak toegelicht. Amigoe heeft al toegezegd een rectificatie te plegen, omdat het bericht absoluut niet op waarheid berust.’’ Aldus Henk Jessurun. In Nederland heeft de SLM al stappen ondernomen om passagiers, die geboekt hadden voor vluchten richting Paramaribo en terug, gerust te stellen.
  Bron:de west


  Maak melding
 25. hallo naieve alex, doe niet zo achterlijk zie hiervoor bericht van roosje, slm oftewel surinamers maken zichzelf en ’t land kapot tig jaren al en dat klopt ook dat slm geen vliegtuig heeft en dat er duizenden mensen voor slm werken en ja rara hoe kan dat…. dus logisch dat ze al heel lang geleden failliet zijn geraakt en dat de schulden zich nu alleen maar opstapelen en ja dat klopt ook dat er iedere week tientallen slm-ers gratis reizen met inderdaad 100 kg vracht. dus alex slaap lekker verderrrrrr….


  Maak melding
 26. reactie voor alex,
  de reactie van roosje moet jij niet zien als een bericht van betekenis,maar haar persoonlijke mening.en dit mag,ik waardeer haar mening.maar betekend niet dat ik eens moet zijn met haar reactie.jij bent nog een grotere naïeve klootzak

  we praten juist over de toestand/sluiting van de slm maar ja er is intussen een dwaas binnen gestapt met slechte bedoelingen.

  ik ga mij echt niet wagen op het gebied van gratis reizen met 100kg vracht.
  maar gewoon met feiten bezig houden.als dit een van de negatieve doelen is,dat de slm ten gronde richt dan moet de directeur maatregelen treffen.


  Maak melding
 27. whatever … hysterische kleutertje alex, de directeur van slm laat alles toe en begrijp dat dan oelewapper, vind je het gek dat ze nu failliet zijn als je neef,broer,buurman, tante, kind, buurvrouw etc… voor haast niets laat vliegen met 100 kg vracht daar begint het al hoorrrrrrr en dat jaar in jaar uit en wij burgers zijn altijd de dupe geweest om 1400 euries in hoogseizoen te betalen voor familie failliete slm…!!!!
  en trouwens bye de way jongentje hoe oud ben je hebt zeker niets en geen ka te doen….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES