maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Embrace the event' in Rotterdam

‘Embrace the event’ in Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Stichting Embrace organiseert op zondag 15 juni van 13:00 tot 19:00 uur een inspirerend evenement in Sportcentrum West te Rotterdam Delfshaven. Dit in samenwerking met St. Grani en Ninsee in het kader van 145 jaar afschaffing van Slavernij. Het woord ” ondernemen” staat die dag centraal.

Tijdens het evenement zullen diverse talentvolle mensen zichzelf presenteren. Bezoekers kunnen genieten van de ondernemersmarkt waar een breed aanbod van producten en diensten gepresenteerd zullen worden. Hiernaast kan er genoten worden van modeshows van de Habeshashop en Rastadesigns. Presentaties van o.a. Ally L auteur van het krachtige boek” check je zelf & kom Clean, Sister Levi ” de kroes haardokter”.

Vanwege vaderdag zal St. Alius de vaders in de spotlight zetten. Muzikaal talent zal niet ontbreken. Fullanny “winnaar van Dunya on Tour”, Dayenne Denneboom zullen o.a. de toon zetten. Verder nog workshops en kinderactiviteiten. Het evenement zal feestelijk geopend worden door de empowerment docent Marian Markelo (Nana Efua). Kortom een dag voor jong en oud met reflectie naar het Afrikaans en Caribische erfgoed. Entreekosten €3. Gratis entree t/m 12 jaar.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES